De ce as cumpara un iPhone?

Telefoanele mobile sunt din ce in ce mai indispensabile in vremurile noastre, pentru ca reprezinta un ajutor din ce in ce mai mare in viata de zi cu zi. Astfel, telefoanele au evoluat de la celulare standard, cu taste, si pe care puteai doar apela si trimite mesaje, la adevarate mini-calculatoare, devenind mai avansate din punct de vedere al hardware-ului si al software-ului.

Putand astfel functiona exclusiv printr-un sistem de operare, furnizand o multime de servicii care, pana la aparitia primului smartphone in 1994, nu pareau a fi posibile:

– posibilitatea de a te conecta la internet,

– de a asculta muzica,

– de a plati mai usor cumparaturile sau facturile prin intermediul aplicatiilor puse la dispozitie de catre producatorul smartphone-ului tau,

– de a nu te pierde atat de usor datorita serviciului GPS care iti poate veni in ajutor in orice moment daca te-ai ratacit,

– de a verifica vremea pentru a vedea cand ai putea face planuri pentru iesit afara sau nu, de a face fotografii sau filma videoclipuri cu ajutorul camerei,

– de a iti administra mai bine fondurile fara a trebui sa te deplasezi catre cel mai apropiat bancomat pentru a stii exact cati bani mai ai pe card si alte lucruri extrem de folositoare sau distractive.

In momentul in care te gandesti la achizitionarea unui astfel de dispozitiv iti dai seama de faptul ca sunt multe producatoare pe piata, iar modelele fabricate ofera unul mai mult decat celalalt, o alegere devenind extrem de greu de luat.

Personal, decizia mea ar fi in orice moment un iPhone, in ciuda faptului ca, intr-adevar, este mai scump fata de alte telefoane mobile disponibile la preturi mai mici, si serviciul de inlocuire geam iphone 8 plus dar voi enumera mai jos cateva motive pentru alegerea facuta. In primul rand, Phone sta mai bine la capitolul hardware si software fata de concurenta, dispunand de functii si aplicatii proprii mai ingenioase.

Avem ca exemplu noua functie Face ID, introdusa la iPhone X, remarcata pentru posibilitatea acesteia de a te indentifica in ciuda schimbarilor de aspect fizic, in general legate de barba, par sau ochelari, precum si aplicatia 3D Touch, introdusa odata cu iPhone 6, care este suficient de inteligenta pentru a simti presiunea, permitandu-ti sa efectuezi actiuni mai rapide din ecranul de pornire prin simpla apasare lunga pe logo-ul aplicatiei.

Aceasta performanta sporita face orice aplicatie sau joc video o experienta mai placuta. In plus, fata de telefoanele care folosesc Android, iPhone este intr-o imbunatatire continua prin simplul fapt ca update-urile la iOS sunt mult mai usoare; astfel, atunci cand apar doua versiuni noi de Android, respectiv de iOS, cea de iOS va fi mai rapid implementata decat cea de Android pentru ca este mai simplu de instalat.

De asemenea, cele mai noi jocuri si aplicatii debuteaza pe iPhone inainte sa fie testate, preluate si trimise catre Google Play si Android, astfel ca utilizatorii smartphone-ului produs de Apple au placerea de a incerca un joc nou cu luni inainte ca utilizatorii Android sa-l poata descarca. Cel mai bun exemplu in acest caz este Instagram.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code