De ce este iPhone X un telefon atat de special?

De ce este iPhone X un telefon atat de special?
Toata lumea care intentioneaza sa isi inlocuiasca smartphone-ul, se orienteaza spre modele care apartin celor mai renumiti producatori de pe piata, iar unul dintre acesti mari producatori este Apple.

Apple este brandul care scoate pe piata renumitele dispozitive iPhone, recunoscute la nivel mondial datorita calitatii lor, dar si datorita aspectului ireprosabil pe care il au.

Ultimul model lansat pe piata de catre acest brand de succes, a fost modelul iPhone X, care a fost lansat deodata cu modelele iPhone 8 si iPhone 8 Plus.

Dintre toate aceste trei modele, cel mai apreciat de catre utilizatori, este fara discutie modelul iPhone X, iar acest lucru este firesc, daca stam sa tinem cont de toate specificatiile tehnice.

Telefonul a fost construit folosind tehnici si tehnologii inovatoare, care ii ofera posibilitatea afisajului sa urmareasca curbele telefonului pana la marginile elegant rotunjite ale acestuia.

Terminalul iPhone X este primul telefon care detine un ecran OLED, iar acesta se ridica fara indoiala la standardele iPhone, prezentand culori clare si uimitoare, un negru autentic, o luminozitate pur si simplu spectaculoasa, si nu in ultimul rand, o rata de contrast impresionanta, de 1.000.000:1.

Telefonul are un design total nou fata de ceea ce ne-a obijnuit Apple pana acum,acesta fiind dotat cu cea mai rezistenta sticla intalnita pana in prezent la un smartphone, atat pe partea din fata, cat si pe partea din spate a telefonului.

Dispozitivul vine cu o multime de functii foarte importante si foarte interesante, iar una dintre aceste functii este recunoasterea faciala, astfel ca autentificarea este maxim de sigura, pentru ca fata utilizatorului este acum parola sa, astfel ca nimeni nu va mai avea acces la telefon, in afara utilizatorului.

Chiar daca este echipat cu o camera foto de doar 12 mega pixeli, spre deosebire de alte telefoane performante de pe piata, care sunt echipate cu camere foto mai mari, terminalul iPhone X nu dezamageste nici in ceea ce priveste fotografiile realizate, astfel ca este capabil sa faca poze de o claritate impresionanta, pentru ca telefonul are o camera foto care detine importante functii, precum iluminare portret de exemplu.

Procesorul neural A11 Bionic cu care este echipat terminalul, este deasemenea unul incredibil, fiind cel mai inteligent procesor intalnit vreodata la un smartphone, procesorul neural putand sa efectueze pana la 600 de miliarde de operatiuni pe secunda.

Asadar, acestea fiind spuse, se poate vedea foarte clar faptul ca se pot gasi o multime de motive pentru achizitionarea unui terminal iPhone X.

Trebuie mentionat insa si faptul ca, desi au preturi foarte mari aceste telefoane, si ele pot avea anumite probleme de functionare, pentru ca anumite piese iPhone, printre care difuzorul de exemplu, poate da rateuri.

Difuzorul telefonului poate reda sunete nedorite la redarea volumului ridicat, insa aceasta problema este intalnita si in cazul terminalelor iPhone 8 si iPhone 8 Plus.

Aceasta ar fi o problema intalnita de catre cei care detin un model iPhone X, insa in rest, toate cele bune, pentru ca telefonul nu doar ca arata impecabil, ci si functioneaza impecabil.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code