De ce oamenii recrutau designeri web?

De ce oamenii recrutau designeri web?
Mergeti inapoi in timp de 15 ani si veti vedea un Internet foarte diferit, iar astfel veti intelege de ce a fost si inca este important web designul, si de ce o multime de companii opteaza pentru serviciile de web design oferite de catre Droid Web Design.

Multe companii, de exemplu, nu aveau site-uri web si, pe masura ce incepusera sa-si dea seama ca afacerea urma sa fie facuta online, s-au grabit sa angajeze un designer de web pentru a construi un site frumos, care sa fie on-brand si care sa-i ajute pe clienti.

In acele zile nu a existat prea mult in calea platformelor libere si lucrurile precum temele WordPress erau foarte limitate in ceea ce priveste modul in care puteai personaliza caracteristicile si elementele de design fara a mai avea nevoie sa stii cum sa scrii si sa editezi coduri.

Si astfel un web designer ar construi adesea ceva de la baza absoluta. Ei vor primi o scurta prezentare, vor veni cu un proiect care se anunta a fi de succes, vor primi feedback, si apoi vor taia si vor imbina totul si il vor transforma intr-un site functional. Ar putea apoi sa se ocupe de gestionarea site-ului in cazul in care clientul doreste acest lucru, facand modificari si modificari in timp.

Asta presupunea cunoasterea unor instrumente precum Photoshop, Dreamweaver si sa gestionezi mediile de gazduire, incarcarea FTP si asa mai departe.

In zilele noastre, daca doriti sa construiti un site web, puteti sa va inscrieti la o platforma de auto-gazduire, cum ar fi Bluehost, si sa va creati intr-o tema WordPress premium in cateva minute.

Puteti sa trageti si sa renuntati la desenele intregului site utilizand Visual Composer (aff) si altele similare si chiar sa incorporati cateva elemente destul de avansate cum ar fi carutele de cumparaturi cu doar un simplu plugin sau doua.

Totul este mult mai usor decat a fost, asa ca multi oameni au inceput sa se gandeasca ca nu era necesar sa angajeze un designer de web, deoarece noua tehnologie le-a permis sa faca multe dintre lucrurile facute de catre web designeri.

Acesta este un lucru foarte pozitiv tinand cont de faptul ca a salvat o multime de intreprinderi mici, care au economisit o multime de bani si un lucru foarte negativ in faptul ca multi designeri web au ramas incetul cu incetul fara locurile de munca in timp ce intreprinderile au creat cateva site-uri destul de urate si ineficiente.

Ei bine, tinand cont de toate aceste aspecte, se poate spune ca desi exista o multime de instrumente pe care le pot folosi cei care isi creaza un blog personal sau un site de prezentare, totusi, ar fi mai bine sa opteze pentru servicii de cea mai buna calitate oferite de catre o agentie de web design.

Expertii in web design vor reusi sa creeze site-ul conform cerintelor clientilor, si le vor putea oferi acestora chiar si cateva sfaturi in ceea ce priveste designul care s-ar potrivi cel mai bine pentru site-ul pe care urmeaza sa il aduca la rang de arta.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code