De ce sa alegi un hidrofor Leader?

De ce sa alegi un hidrofor Leader?Din ce in ce mai multe produse au acaparat piata in ceea ce priveste hidrofoarele si pompele submersibile, drept pentru care uneori ne poate fi destul de greu sa facem o alegere corecta si sigura pentru propriile proiecte. Din acest motiv, este important ca produsele de top, cele care ne pot ajuta in mod particular, sa fie scoase in evidenta, pentru ca este nevoie ca lumea sa afle de acestea si sa le utilizeze in consecinta. Acesta este si cazul modelului de hidrofor Leader, un tip de hidrofor deosebit, care ne poate ajuta cu siguranta in ceea ce priveste alimentarea cu apa a locuintelor.

Un astfel de hidrofor Leader va fi folosit in special in vederea aspirarii apei din puturi si fantani, din rezervoare tampon sau chiar din retele locale de alimentare cu apa, ceea ce ne ofera posibilitati nelimitate de conectare. In acest fel stim cu siguranta ca acest tip de hidrofor ne poate ajuta indiferent de situatia in care ne aflam, iar acest aspect contribuie la decizia de a-l achizitiona.

Din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, este important de mentionat faptul ca acest hidrofor Leader este compus dintr-o pompa submersibila autoamorsanta de suprafata, iar aceasta este realizata din fonta. Este important de amintit acest lucru deoarece materialele din care sunt realizate aceste dispozitive devine foarte important in contextul rezistentei.

In general, in cazul pompelor submersibile fonta si otelul raman materialele de baza, deoarece acestea au proprietatea de a se comporta foarte bine atat la apa, cat si la actiuni si socuri mecanice. Astfel, in ciuda faptului ca hidroforul este gazduit de o camera tehnica, electropompa trebuie sa fie realizata din materiale de calitate, care sa ii garanteze intregului sistem durabilitate si rezistenta. Pompa este autoamorsanta de suprafata, iar acest lucru constituie un mare avantaj, deoarece in acest fel hidroforul va putea functiona chiar si in ipoteza in care sistemul de absorbtie are pierderi sau prezinta bule de aer.

Un alt element foarte important al acestui hidrofor Leader consta in vasul de expansiune al acestuia. Vasul de expansiune reprezinta incinta care gazduieste apa, pana in momentul in care aceasta este transmisa utilizatorilor. Avand la baza principii hidraulice simple, vasul de expansiune isi foloseste cele doua camere separate de o membrana elastica, pentru a impinge apa atunci cand aceasta este necesara in sistem. Aparitia necesitatii este semnalata de deschiderea robinetelor consumatorilor locuintei, caz in care cu ajutorul presiunii apa este livrata acolo unde este nevoie de ea.

Puterea motorului este de 970 W, iar adancimea maxima de absorbtie este de 8,5 metri. Acest hidrofor Leader are o inaltime maxima de pompare de 52 de metri, iar aceasta caracteristica este foarte importanta mai ales in momentul alegerii hidroforului. Valoarea aceasta trebuie sa constituie un etalon, astfel incat hidroforul sa poata face fata conditiilor de exploatare.

Un astfel de hidrofor este foarte important in cazul gospodariilor de orice tip, deoarece el poate crea puntea intre nevoia de apa a utilizatorului si sursa de apa. Din acest motiv, oricand este nevoie de un hidrofor de calitate, potrivit oricarei situatii, hidroforul Leader este o solutie cu adevarat eficienta.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code