De ce sa apelati la un broker de asigurari?

De ce sa apelati la un broker de asigurari?Misiunea esentiala a unui broker de asigurari Leader Team este sa te consilieze oferindu-ti cele mai bune oferte la cel mai bun pret de pe piata. Care este rolul unui broker de asigurare? Care sunt avantajele trecerii prin acest intermediar?

Ce este un broker de asigurare?

Un broker de asigurare este desemnat de catre un client (intreprindere sau persoana fizica) pentru a gasi contractul de asigurare care se potriveste cel mai bine nevoilor acestuia intre diferitele companii de asigurari de pe piata. Este independent de asiguratori, iar rolul sau principal este consilierea . Cu alte cuvinte, brokerul de asigurari este intr-o anumita masura un „manager de risc extern” al clientului sau.

Care sunt avantajele unui broker de asigurare?

Folosirea unui broker de asigurari iti permite sa beneficiezi de sfatul sanatos al unui profesionist independent. Prin urmare, clientul poate beneficia de cele mai bune tarife si garantii in functie de nevoile si cerintele sale. Mai mult decat un simplu furnizor de servicii, brokerul este un partener care serveste interesele clientilor sai pe toata durata de viata a contractului semnat.

  • Gasesti asiguratorul care se potriveste nevoilor tale

Avantajul alegerii unui broker de asigurare Leader Team este de a beneficia de cunoasterea aprofundata a pietei asigurarilor. Brokerul pune asiguratul in contact cu asiguratorul, astfel incat acesta joaca rolul de intermediar pentru anumite servicii.

Acest profesionist independent actioneaza ca agent al clientului si isi propune sa serveasca interesele clientului. Misiunea sa principala este de a consilia propunand cea mai buna oferta de pe piata, adaptata nevoilor si cerintelor asiguratilor, atat din punct de vedere al garantiilor, cat si al pretului.

Brokerul de asigurari se bazeaza in special pe o analiza a nevoilor si un audit prealabil de risc pentru a construi si a negocia cea mai buna oferta de asigurare.

  • Apara interesele asiguratului pe toata durata contractului

Brokerul de asigurari este responsabil de monitorizarea contractului si de respectarea clauzelor acestuia. Datoria de consiliere a brokerului iti permite sa beneficiezi de recomandarile sale pe toata durata contractului.

  • Urmarirea constanta a evolutiilor pietei, atat in ​​ceea ce priveste legislatia, cat si garantiile. De asemenea, este atent la evolutia nevoilor tale (familie, dezvoltari profesionale etc.).
  • In cazul unei daune, el este singurul punct de contact in relatia cu compania de asigurari si iti gestioneaza dosarele astfel incat sa iti garanteze despagubiri optime.
  • Economisesti timp si bani

Avantajul pentru o companie de a trece printr-un broker de asigurare Leader Team este acela de a putea beneficia de economisire de timp si bani la alegerea contractului de asigurare si monitorizarea acestuia.

Intermediarul de asigurari poate oferi potentialului asigurat si o consultatie, o estimare gratuita si o simulare comparativa.

  • Te bazezi pe expertiza reala

Este expertiza brokerul de asigurare care face toata diferenta. Acesti experti se asigura ca politele de asigurare sunt consecvente intre ele pentru a evita suprapunerea garantiilor. Intermediarul in asigurari va identifica cele mai bune solutii disponibile pentru a-ti optimiza asigurarea datorita cunostintelor sale despre piata.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply