De ce sa cumparati masini de la casele de amanet?

De ce sa cumparati masini de la casele de amanet?
Toata lumea este constienta de faptul ca o masina este o necesitate la casa omului, asa ca fiecare cauta sa isi cumpere o masina la un pret cat mai avantajos. Persoanele care au nevoie sa isi cumpere un autoturism, isi pot indrepta atentia spre casele de amanet autoturisme Bucuresti, de unde isi pot cumpara masini rulate la cele mai atractive preturi.

Multe persoane care au nevoie de bani isi vand masinile caselor de amanet la preturi mici, iar apoi casele de amanet scot la vanzare masinile la preturi putin mai mici decat pretul pietei. Deci, puteti cumpara masini mai ieftine de la casele de amanet.

Cumparand o masina rulata de la o casa de amanet autoturisme Bucuresti, va veti putea bucura de cateva beneficii importante, iar in urmatoarele randuri vom prezenta cateva dintre acestea:

Pret

Cumpararea unei masini noi este cu siguranta mai scumpa decat a cumpara una second-hand. De obicei, companiile necesita plati in avans de cel putin 10 la suta pentru masinile noi, iar apoi veti avea de platit in fiecare luna rata.

Fara taxe suplimentare, pentru functii suplimentare la cumpararea unei masini folosite

Cand cumparati o masina uzuala, nu veti putea obtine acelasi nivel de personalizare pe care l-ati face cu o masina noua. Cumparand o masina noua, veti putea alege absolut orice dotare veti dori. Este posibil sa nu obtineti orice caracteristica dorita atunci cand cumparati o masina second hand de la o casa de amanet auto, sau de la orice alt vanzator, dar nu veti plati pentru functii suplimentare de care nu aveti nevoie sau pe care nu le-ati solicitat in mod special. Acest lucru inseamna o economie importanta de bani.

Puteti cerceta performanta pe termen lung a unei masini folosite

Un avantaj al deciziei de a cumpara folosit este capacitatea de a privi inapoi istoricul vehiculului. Pe langa toate informatiile generale pe care le puteti gasi despre o masina, cum ar fi recenziile consumatorilor, puteti vedea si istoricul specific al unui vehicul folosit. VIN-ul auto (numarul de identificare al vehiculului) ofera un raport detaliat istoricul vehiculului, cum ar fi kilometrajul sau daca a declarat vreodata o pierdere totala de catre o companie de asigurare.

Desi exista numeroase recenzii cu privire la masinile noi, experienta soferilor de zi cu zi si pe termen lung sunt disponibile doar pentru vehiculele lansate de cativa ani. Cumpararea second-hand va permite sa vedeti in trecutul unei masini si cum va functiona in viitor.

O parte din garantia originala poate ramane pe masina uzata

A avea o garantie pe vehiculul dvs. este intotdeauna o idee buna si majoritatea masinilor noi vor avea o garantie initiala care dureaza aproximativ 3 ani. Desi aveti optiunea de a obtine o garantie suplimentara pe un vehicul uzat sau certificat second-hand, exista sansa ca veti gasi unul care are o parte din garantia sa initiala. Acesta este un beneficiu placut, care vine cu cumparaturi de masini uzate care au doar cativa ani.

Asadar, dupa cum se poate vedea, puteti cumpara o masina de la o casa de amanet autoturisme Bucuresti la un pret mult mai atractiv decat o masina noua. In plus, puteti afla totul despre masina respectiva datorita VIN-ului auto (numarul de identificare al vehiculului), care dupa cum spuneam, va ofera un raport detaliat istoricul vehiculului, cum ar fi kilometrajul sau daca a declarat vreodata o pierdere totala de catre o companie de asigurare.

Deci, tinand cont de toate aceste detalii, este indicat sa alegeti o masina de la o casa de amanet auto, pentru a va bucura de aceste beneficii si nu numai.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code