De ce sa lucrezi in cadrul unui studio de videochat?

Deja atunci cand discutam despre locurile de munca din industria videochatului, toata lumea cunoaste faptul ca modelele de videochat castiga foarte multi bani si ca au un program de munca flexibil.

Ei bine, fetele care isi doresc sa activeze in aceasta industrie, au doua mari posibilitati, astfel ca fie pot sa lucreze de acasa, fie pot lucra in cadrul unui studio de videochat precum Wow Agency.

Daca ai si tu de gand sa iti cauti un loc de munca in aceasta industrie, recomandarea noastra este sa lucrezi in cadrul unui studio, iar in continuare vei descoperi cateva lucruri foarte interesante.

Nu vei avea contact direct cu trainerii studioului de videochat daca vei alege sa iti desfasori de acasa activitatea, insa vei putea tine legatura cu acestia, telefonic sau prin conferinte pe sykpe, vei avea cu ei diferite discutii in cadrul carora vrei primi indrumarea si suportul necesar pentru a avea succes, insa tot mai indicat este sa lucrezi la studio, unde specialistii vor fi langa tine, si iti vor oferi totul pe tava.

Desi vei colabora cu un studio de videochat care iti va oferi suport tehnic permanent, in unele cazuri cum ar fi de exemplu o distanta foarte mare de Bucuresti si implicit de locul in care este studioul, specialistilor cu siguranta le va fi foarte greu sa te ajute in anumite privinte, cu unele probleme care au un grad ridicat de dificultate.

Chiar si in cazul in care specialistii incearca sa te ajute prin intermediul TeamViewer de exemplu, in cazul in care nu ai cunostinte de baza in domeniul IT, cu siguranta va fi imposibil de remediat problema in timp util pentru tine iar, iar vestea proasta pentru tine in final, este aceea ca nu iti vei putea desfasura activitatea si vei avea castiguri mult mai mici pe luna respectiva.

In cazul in care in fiecare luna se intampla cate ceva, castigurile tale lunare vor fi mult mai mici. Daca alegi insa sa lucrezi in cadrul unui studio de videochat, aceste probleme vor fi instant de catre staff-ul studioului, iar tu nu vei mai avea de suferit. Deci, acesta este un alt motiv intemeiat pentru care iti recomandam sa lucrezi in cadrul unui studio renumit de videochat, precum Wow Agency de exemplu.

Ai nevoie de o conexiune foarte puternica la Internet atunci cand iti desfasori aceasta activitate, chiar daca lucrezi de acasa sau de la studio. In multe dintre orasele din tara, trebuie precizat ca Internetul nu are o atat de mare viteza precum internetul din Bucuresti.

Nu stii ce inseamna inca acest lucru? Ei bine, acest lucru are impact direct asupra muncii tale, pentru ca neavand o foarte buna conexiune la internet, clientii nu vor dori sa plateasca si sa nu se inteleaga cu tine si sa nu te vada din cauza conexiunii slabe la internet.

La studio insa, lucrurile stau total diferit datorita faptului ca vei avea posibilitatea de a folosi aparatura de ultima generatie si totodata vei beneficia de conexiuni la Internet multiple (de rezerva, pentru orice eventualitate). Acest lucru iti garanteaza ca vei putea fi online atat de mult timp cat iti doresti.

De acasa vei lucra in mediul familiar si vei avea o stare generala de dispozitie mult mai buna decat daca ai alege sa lucrezi in cadrul unui studio. Oricat de luxoase sunt camerele de la studio care sunt special amenajate de catre specialisti pentru tine, nicaieri nu este ca acasa, asa ca din acest motiv te poti gandi sa lucrezi de acasa.

Exista insa si aici dezavantaje, pentru ca acasa sunt sanse mari sa devii prea comoda si sunt sanse foarte mari ca de la un anumit moment dat sa nu mai respecti programul de lucru de minim 8 ore pe zi iar acest lucru se va vedea atunci cand castigurile tale vor fi mult mai mici.

In schimb, atunci cand lucrezi de la studio, ai alta energie si te implici mai mult, si iti doresti sa iti desfasori cat mai bine activitatea pentru a castiga cat mai multi bani.

Atunci cand doresti sa practici videochatul, fie ca alegi sa lucrezi la studio, fie ca iti doresti sa incepi sa lucrezi de acasa, cu siguranta este important sa stii ca poti alege sa faci videochat nonadult, adica sa nu fie necesar sa te dezbraci in fata camerei web, ci doar sa socializezi cu clientii.

Poti alege de-asemenea sa practici si videochatul adult, iar acest lucru inseamna ca te vei dezbraca in fata camerei web, vei putea sa folosesti si jucarii sexuale. Vei putea si sa refuzi ceea ce nu ti se va parea ca este ok, pentru ca nu esti obligata sa faci ceea ce nu vrei. Cu cat faci insa mai multe lucruri pe placul clientilor, cu atat ai sansele mai mari sa castigi bani mai multi.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code