De ce sa nu-mi cumpar un smartphone?

De ce sa nu-mi cumpar un smartphone?
Persoanele care isi achizitioneaza un touchscreen Nokia Lumia 620 au nevoie sa inlocuiasca o astfel de componenta. Cand ai nevoie de diverse componente, cum ar fi un touchscreen Nokia Lumia 620 poti achizitiona ceea ce ai nevoie de pe www.magazingsm.ro . Aici vei gasi cel mai mare magazin GSM din Romania, magazinul cu produse originale pentru o multime de modele.

Chiar daca toti vor sa aiba un smartphone, acest lucru nu se intampla mereu. Sunt si persoane care nu vor sa aiba un astfel de gadget.  Care ar putea fi motivele pentru care unii aleg sa nu cumpere un smartphone? Vom vedea in cele ce urmeaza.

Pierdere de timp

Multi sunt constienti de faptul ca un smartphone de multe ori este un mare consumator de timp daca nu stii sa te controlezi. Esti mereu tentat sa mai stai inca 10 minute pe internet, sa mai joci inca 5 minute un joc si astfel te trezesti ca au trecut 2 ore si din nou nu ai facut nimic. Dependenta este una din marile probleme care apar la posesorii de smartphone.

Prea mare importanta mediului virtual

O alta problema de care sunt constienti cei care refuza sa-si cumpere un astfel de gadget este faptul ca de multe ori dam o mai mare importanta mediului virtual decat celui real. Deseori vedem oameni care stau la masa in cafenele, de exemplu, si in loc sa converseze cu persoana de langa stau pe smartphone. In nici un caz viata virtuala nu trebuie sa o inlocuiasca pe cea reala.

Afecteaza sanatatea

De-a lungul timpului, cercetatorii au incercat sa isi dea seama cum si in ce fel afecteaza folosirea telefonului sanatatea. Nu s-au demonstrat lucruri extrem de concrete, insa, rezultatele nici nu sunt foarte imbucuratoare. Telefoanul mobil folosit in exces poate crea tot felul de probleme cu ochii, degetele sau urechile, fapt pentru care trebuie folosit cu masura.

Costurile

Din moment ce ai un telefon inteligent, costurile pot fi mai mari. De ce? Pentru ca iti vei dori cu siguranta sa optezi pentru o optiune PrePay sau pentru un abonament care sa aiba si trafic de date inclus. De multe ori astfel de abonamente sunt putin mai scumpe decat cele care au de exemplu 50 MB de trafic lunar. Insa, cand ai un smartphone, 50 MB nu-ti ajung nici 2 zile. Cei care vor sa foloseasca internetul doar pe PC si sa nu fie tentati sa-l foloseasca pe telefon, nu opteaza pentru un smartphone.

Nu vor tehnologie peste tot in jurul lor

Unele persoane pur si simplu s-au saturat sa vada tehnologie la tot pasul si vor lucruri cat mai simple, fapt pentru care opteaza pentru un telefon clasic in defavoarea unuia inteligent.

Acestea sunt cateva din motivele care-i fac pe unii oameni sa renunte la a-si cumpara un telefon inteligent si sa opteze pentru telefoanele clasice care se folosesc simplu si rapid. La urma urmei, alegerea iti apartine. Asigura-te de faptul ca iei decizia cea mai buna pentru tine.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply