De ce sa porti un rucsac, si cum alegi unul bun?

De ce sa porti un rucsac, si cum alegi unul bun?
In momentul in care isi doresc sa isi cumpere genti dama de la Dbags, femeile au o multime de optiuni la dispozitie, insa foarte multe doamne si domnisoare aleg sa isi indrepte atentia spre cate un rucsac.

Sunt multe femei care aleg sa isi cumpere un astfel de accesoriu in primul rand pentru ca le aminteste de anii de liceu, insa privind dincolo de acest aspect, un rucsac este un accesoriu la moda pentru femei in aceasta perioada.

Plus de asta, rucsacul este foarte spatios, asa ca femeile isi pot pune in el obiecte cosmetice, pot pune in rucsac deasemenea o sticla cu apa, cheile de la casa sau chelile de la masina, plus alte cateva obiecte pe care sa le aiba la dispozitie mereu.

Un rucsac este prevazut cu o multime de buzunare, si poate sa fie purtat si pe spate, si pe umar, dar si pe mana ca o geanta, asa ca se merita s ail cumperi.

Un alt motiv pentru care se poate purta un rucsac, este acela ca rucsacul poate sa fie purtat indiferent ca se pleaca la cumparaturi, la servici sau la sala de sport; si poate sa se potriveasca perfect aproape oricarui stil vestimentar.

Pretul unui rucsac poate sa fie iarasi un motiv pentru care se merita sa iti cumperi un astfel de accesoriu, pentru ca rucsacul nu este un accesoriu scump, insa este foarte util, si te poate scoate si in evidenta.

Plus de asta, rucsacul poate sa ii aduca tinutei o nota de originalitate, asa ca femeile care au un stil de a se imbraca mai intunecat, cu siguranta au nevoie de un rucsac mai colorat si mai trendu, care sa le scoata in evidenta intr-un mod pozitiv.

In functie de preferinte, dar si in functie de contextul in care ai de gand sa porti rucsacul, acesta il vei putea alege fie cu tinte, fie cu zale sau fermoare pentru a forma o tinuta stylish.

Daca iti vei dori sa atragi toate privirile, vei putea sa optezi pentru un rucsac colorat, in timp ce un rucsac din piele, de culoare neagra, cu siguranta iti va putea oferi si un plus de eleganta si stil.

Ei bine, indiferent de ce preferinte ai atunci cand vine vorba despre un rucsac, acesta este important sa aiba cat mai multe buzunare pentru a putea sa transporti cat mai bine greutatea, insa rucsacul nu trebuie sa depaseasca mai mult de 15% din greutatea corporala a persoanei care il transporta.

Un alt aspect important este acela ca rucsacul nu trebuie nici sa fie mai inalt si nici mai lat decat umerii, iar de preferat ar fi ca acesta sa fie confectionat dintr-un material usor, precum panza de exemplu.

Este iarasi important de mentionat faptul ca un rucsac bun trebuie sa aiba doua – trei bretele, iar acestea trebuie sa fie usor de reglat, si nu in ultimul rand ,trebuie sa fie confortabile.

Asadar, in momentul in care ai de gand sa iti cumperi un rucsac, cu siguranta ar cam trebui sa tii cont de toate aceste aspecte.

 

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code