De ce se descarca rapid Samsung Galaxy S8?

De ce se descarca rapid Samsung Galaxy S8?
Foarte multe persoane au ales sa isi indrepte atentia spre dispozitivele Samsung Galaxy S8, si desi deja a trecut ceva timp de cand acestea au fost lansate, si chiar daca au aparut deja pe piata dispozitive mai noi precum Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus; Samsung Galaxy S10 sau Samsung Galaxy S10 Plus, exista multe persoane care inca isi aleg un asemenea smartphone.

Ei bine, dispozitivele Samsung Galaxy S8, pot intampina diferite probleme, iar in continuare vom vedea despre ce este vorba.

Nu se incarca

Exista situatii in care utilizatorii de Samsung Galaxy S8 pur si simplu observa ca dispozitivele lor nu sunt incarcate. In unele cazuri, problema poate fi sursa de energie electrica, asa ca utilizatorii trebuie sa se asigure ca aceasta este perfect functionala.

In alte cazuri, utilizatorii trebuie sa verifice daca accesoriile de incarcare pe care le folosesc sunt in stare perfecta de functionare. Adica, nu trebuie ca incarcatorul sa fie deteriorat, si nici cablul de incarcare. In cazul in care acestea nu se afla in stare de functionare, atunci este firesc ca incarcarea sa nu functioneze, iar solutia consta in inlocuirea accesoriilor.

In cazul in care insa accesoriile se afla in stare perfecta, si sunt verificate pe alte telefoane, si incarca dispozitivele respective iar dispozitivul Samsung Galaxy S8 nu se poate incarca, atunci cel mai probabil mufa de incarcare este defecta si trebuie inlocuita.

Descarcare rapida

Foarte multi utilizatori de Samsung Galaxy S8 se plang de faptul ca dispozitivele lor se descarca foarte rapid. Se pot incerca in acest caz diferite trucuri pentru remedierea problemei. Reducerea luminozitatii ecranului, inchiderea aplicatiilor neutilizate, etc. pot fi solutii ideale pentru remedierea problemei. Daca bateria se descarca la fel de rapid, atunci cel mai probabil este necesara o  inlocuire acumulator Samsung.

S8 nu raspunde

Exista situatii in care dispozitivele Samsung Galaxy S8 pur si simplu nu raspund comenzilor. In acest caz, utilizatorii pot incerca sa scoata cardul microSD al telefonului daca au unul instalat. Pot de-asemenea sa curete portul de incarcare al telefonului utilizand o cutie de aer comprimat.

Se poate incarca timp de 20 de minute telefonul folosind incarcatorul de perete. Dupa aceea se porneste telefonul apasand si mentinand butoanele de alimentare si de reducere a volumului timp de cel putin 10 secunde. In cazul in care pasii de mai sus nu rezolva problema, atunci cel mai probabil este necesara o vizita cu telefonul in service.

Acestea sunt doar doua exemple, insa cu siguranta toti cei care detin un astfel de model de la Samsung se pot confrunta si cu diferite alte probleme. Cei care observa ca telefoanele lor nu se comporta cum ar trebui, isi pot duce dispozitivele in magazinele de unde le-au cumparat daca acestea se afla in perioada de gratie, iar cel mai probabil acestea vor fi reparate gratuit, in baza certificatului de garantie.

Daca problema este cauzata de catre utilizator, atunci cel mai probabil reparatia va fi facuta intr-un service gsm, dar utilizatorul va trebui sa suporte costurile reparatiei.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code