De ce telefoanele Samsung sunt mai indragite decat modelele iPhone?

De ce telefoanele Samsung sunt mai indragite decat modelele iPhone?
Din momentul in care au aparut pe piata primele smartphone-uri si pana in prezent, aceste dispozitive au avut o evolutie incredibila, ceea ce a si facut ca noi oamenii sa devenim incetul cu incetul dependenti de ele.

Datorita acestui lucru, este cat se poate de firesc ca fiecare persoana sa isi doreasca un dispozitiv foarte performant, un dispozitiv de la un brand de top, un dispozitiv care sa poata fi folosit tot timpul si un dispozitiv care sa nu se blocheze in timp ce este folosit.

Ei bine, persoanele care isi doresc un astfel de dispozitiv, ar face bine sa isi indrepte atentia spre telefoanele mobile scoase pe piata de catre cei de la Samsung.

Terminalele acestui brand sunt impartite in mai multe categorii, astfel ca exista telefoanele mobile Samsung din gama Note, sau terminalele Samsung din gama S, care dispun de cele mai impresionante specificatii tehnice.

Aici insa trebuie precizat ca aceste dispozitive au si preturi foarte mari, insa un model Samsung Galaxy Note 8, sau un model Samsung Galaxy S9 dispun de specificatii tehnice impresionante, asa ca datorita acestui aspect isi merita banii.

Fanii telefoanelor Samsung au posibilitatea de a opta si pentru terminalele din gama A, asa ca isi pot alege un model Samsung Galaxy A8 de exemplu, un telefon cu un design foarte frumos, un telefon cu specificatii tehnice pe masura si un telefon care functioneaza perfect, fara a se bloca.

Exista deasemenea si telefoane Samsung Galaxy din gama J, iar aici putem aminti de exemplu modelul Samsung Galaxy J7 care are un pret atractiv si specificatii tehnice impresionante pentru pretul sau.

Deci, dupa cum se poate observa, cei de la Samsung produc telefoane care au diferite preturi, astfel incat orice persoana sa isi poata cumpara un model Samsung. In schimb, Apple de exemplu, produce doar terminalele iPhone foarte performante si foarte scumpe, asa ca aici Samsung are un mare avantaj in fata celor de la Apple.

Pe langa preturile telefoanelor Samsung, atunci cand discutam despre piese telefoane, piesele terminalelor Samsung au preturi mai mici decat piesele terminalelor iPhone, asa ca acesta este inca un detaliu care conteaza pentru utilizatori, si un motiv intemeiat pentru ca acestia sa opteze pentru un model de la Samsung.

Se stie faptul ca accesoriile sunt foarte importante pentru toate telefoanele mobile, iar pretul pentru accesorii Samsung este mai mic deasemenea decat pretul pentru accesorii iPhone, asa ca utilizatorii pot opta cu incredere pentru terminalele Samsung

Un alt motiv pentru care telefoanele Samsung sunt mai apreciate decat dispozitivele iPhone este acela ca aceste telefoane vin cu sistemul de operare Android, care este mult mai indragit decat sistemul de operare iOS, si in opinia multora este si mult mai usor de utilizat.

Ei bine, acestea fiind spuse, trebuie sa recunoastem ca atat Apple cat si Samsung sunt doi producatori de top, care scot mereu pe piata telefoane mobile extrem de performante. Aici insa trebuie mentionat faptul ca Samsung are avantajul de a fi un brand mai popular pentru ca scoate pe piata atat telefoane scumpe cat si telefoane care au preturi accesibile oricui.

 

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply