De ce tot mai multe persoane folosesc casti fara fir?

De ce tot mai multe persoane folosesc casti fara fir?
In gama de casti fara fir exista si produse absolut superbe special cocnepute pentru fitness. Aceste produse sunt cele care te ajuta sa iti tii sub control antrenamentul.

Dash by Bragi, care poate fi folosit si ca tracker de fitness, este pe piata de ceva timp. Capacitatea bateriei interne cu 100 mAh este de aproximativ doua ori mai mare decat in ​​cazul Gear IconX de la Samsung. Prin urmare, veti putea conta pe o autonomie de 3 pana la 4 ore. Producatorul promite chiar si 6 ore.

La fel ca in cazul tuturor dispozitivelor mobile, bateria ramane calcaiul lui Ahile al tuturor castilor True Wireless. Capacitatea bateriilor cu ioni de litiu este inca prea mica pentru a face ca dispozitivele sa poata fi folosite o zi intreaga. Poate Apple si Co. ar fi trebuit sa faca ceva in sensul acesta mai ales ca ei sunt cei care militeaza pentru wireless. Isi echipeaza dispozitivele cu baterii zinc-aer, care ating o densitate de energie mult mai mare, dar, din pacate, nu sunt reincarcabile.

Nu toate castile sunt cele potrivite pentru nevoile tale, deoarece diferentele dintre diferitele tipuri de casti sunt enorme. Va explicam ce tipuri de casti sunt disponibile si care sunt avantajele si dezavantajele acestora.

Datorita serviciilor de streaming moderne precum Spotify, Tidal, Qobuz, Deezer si Co., precum si datorita smartphone-urilor performante, ascultarea muzicii din mers este mai simpla ca oricand. Fie ca sunt in metrou, in avion sau in sala, majoritatea oamenilor se bucura acum de muzica (aproape) peste tot. Dar acasa, pe scena si in studioul de inregistrari, castile sunt omniprezente. Castile nu sunt doar casti – muzicianul are asteptari complet diferite decat sportivul, cunoscatorul sau navetistul. Este important sa cunoasteti diferentele pentru a gasi castile potrivite pentru propriile scopuri.

In primul rand, se face o distinctie in design intre castile shell, care au o banda de care sunt fixate castile  si castile , care sunt plasate direct in ureche. Toate tipurile de casti sunt, de asemenea, disponibile cu Bluetooth, adica in versiuni fara fir, precum si cu Anularea zgomotului activ .

Cei mai multi oameni, cand se gandesc la casti, vor vedea imediat o casti cu o banda in fata ochiului – acest design este tipul „clasic” de casti. Castile shell sunt impartite in doua subtipuri, si anume castile over-ear si on-ear. Pentru ambele tipuri de casti, exista trei tipuri diferite de constructii care afecteaza sunetul masiv.

Castile deschise sunt construite astfel incat sunetul generat in casti sa poata scapa si printr-un perete posterior permeabil. Sunetul este de obicei ceva mai natural si viu decat pentru castile inchise.

Deoarece nu sunt protejate atat in ​​exterior, cat si in interior, sunt deosebit de potrivite pentru ascultarea muzicii in liniste acasa, precum si pentru studioul de inregistrari. Pe langa sunet, castile deschise au avantajul ca are loc un schimb de caldura bun si nu vei simti disconfort termic la nivelul capului indiferent de cat de intens le folosesti. Nu sunt recomandate castile deschise, daca doriti sa ascultati concentrat intr-un mediu zgomotos sau langa oamenii s-ar putea simti deranjati de muzica ce se aude din casti.

 

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code