De unde iti poti cumpara un telefon ieftin?

De unde iti poti cumpara un telefon ieftin?
Cu siguranta fiecare isi doreste sa isi poata cumpara un telefon mobil inteligent la un pret cat mai atractiv, insa stim cu totii ca telefoanele performante au preturi destul de piperate.

Din pacate pentru foarte multi doritori de smartphone-uri performante, acestea sunt foarte scumpe iar multi dintre cei care isi doresc de exemplu un telefon de ultima generatie de la Apple sau de la Samsung, fac o multime de sacrificii pentru a reusi sa isi cumpere telefonul dorit.

Fireste ca poti sa optezi si pentru un telefon de la o firma mai putin cunoscuta de pe piata insa sansele ca dispozitivul sa se blocheze in timpul utilizarii sunt extrem de mari. De asemenea un astfel de telefon are sanse mult mai mari de a se defecta decat unul provenit de la un producator de top de pe piata.

Ei bine, si totusi, in cazul in care vrei sa ai un telefon mobil inteligent, insa nu unul de la un producator anonim, atunci trebuie sa stii ca ai mai multe variante de a alege telefonul performant de la un brand renumit.

De exemplu iti poti cumpara un telefon la abonament. Este evident faptul ca daca telefonul este unul scump sa il cumperi la cartela, cu cat iti va fi mai mic pretul, cu atat abonamentul lunar va fi mai mare.

Foarte multa lume alege sa isi cumpere telefoanele la abonament deoarece in aceste vremuri beneficiaza de minute nelimitate in reteaua respectiva, plus minute in retelele nationale dar si in cele internationale. De asemenea primesc atat internet cat si mesaje incluse in pretul abonamentului.

Pentru cei care nu isi doresc sa plateasca lunar un abonament de cativa euro sau cateva zeci de euro, de la caz la caz, exista si varianta achizitionarii telefonului in rate. Sunt o multime de magazine atat online, cat si magazinele de specialitate din fiecare oras de unde iti poti cumpara in rate telefonul dorit.

Stim cu totii ca daca apelezi la aceasta metoda de achizitionare, vei plati mai mult decat este pretul initial al telefonului, insa din moment ce vei plati suma in mai multe rate si te vei putea folosi de telefon, totusiĀ  poate sa fie o alegere buna tinand cont de faptul ca nu vei putea cumpara in alt mod telefonul.

O alta varianta pentru care poti opta este aceea de a cauta cele mai bune telefoane la casele de amanet. De exemplu poti cauta in cazul in care locuiesti in capitala sau in apropiere, amanet telefoane Bucuresti. In mod evident, la o casa de amanet vei gasi cele mai performante telefoane la cele mai atractive preturi.

Sunt sanse ca in cazul in care iti cumperi un telefon de la o casa de amanet, acesta sa se defecteze iar tu sa trebuiasca sa suporti costul reparatiei, insa daca stai sa te gandesti ca poti sa cumperi un smartphone la un pret cu mult mai mic decat daca il cumparai din magazin, atunci cu siguranta ideea de a cumpara un telefon mobil inteligent de la o casa de amanet este una stralucita.

Deci, variante pentru a cumpara un telefon mobil se pot gasi chiar daca nu ai foarte multi bani, insa trebuie sa cauti cu atentie, si sa stii sigur ce iti doresti de la telefonul tau.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply