Posts Tagged ‘dialog’

Cursuri pentru notiuni de baza in limba engleza

Cursuri pentru notiuni de baza in limba engleza
Despre limba engleza, deja cred ca toata lumea stie faptul ca este una dintre cele mai vorbite limbi straine in fiecare colt al lumii, iar din punct de vedere al comunicarii in afaceri, aceasta limba este cea mai importanta.

Tocmai de aceea, fiecare dintre noi ar trebui sa cunoastem cat mai multe expresii si cat mai multe cuvinte in aceasta limba, pentru ca nu se stie niciodata ce ne poate aduce ziua de maine, si cand vom avea nevoie sa vorbim limba engleza. (more…)

Touchscreen-ul – functia inteligenta a unui telefon performant

Touchscreen-ul - functia inteligenta a unui telefon performantDomeniul telefoniei mobile are o istorie indelungata. Primul telefon mobil dateaza din anul 1940 si avea forma unei statii de emisie-receptie care era folosita,  in special, in dotarea ambulantelor, taxiurilor, in masinile de politie, unde era primordiala o interventia prompta.

Aparitia pe scara larga a telefoniei mobile a pus o amprenta clara asupra societatii  iar sistemele de operare, care sunt in continua dezvoltare, au dus la satisfacerea oricarei cerinte. Ultima tendinta in acest domeniul  este insa un touchscreen telefon .

In prima instanta, aparitia acestei functii nu a fost privita cu incredere. Era destul de greu de inteles cat de util se poate dovedi acest sistem. Cu toate acestea, sistemul touchscreen a captat destul de repede atentia oamenilor si a reusit sa se impuna pe piata telefoniei mobile, ecranele generoase, care dispun de un numar mare de culori creand un beneficiu functiei touch screen. (more…)