Din ce motive poate ajunge iPhone 6s in service?

Din ce motive poate ajunge iPhone 6s in service?
In cazul in care intentionati sa achizitionati un dispozitiv iPhone 6s, cu siguranta trebuie sa aveti mare grija de acesta, si sa il echipati cu accesorii compatibile de protectie, pentru a evita mai apoi o vizita in service pentru inlocuirea display-ului.

In acest sens, echipati telefonul cu o folie de protectie din sticla pentru ecran, iar in urma primului impact, nu va mai fi nevoie sa duceti telefonul in service pentru o inlocuire display iPhone 6s. Daca alegeti sa pastrati dispozitivul intr-o husa iPhone 6s, cu atat mai bine, pentru ca protectia telefonului va fi mult mai buna.

Un iPhone 6s poate ajunge pe mana specialistilor de la service si atunci cand este scapat in diferite lichide (alte lichide, nu apa), si petrec mai mult timp in lichide. Specialistii de la service vor deschide dispozitivele si vor constata daca acestea mai pot fi reparate sau nu.

Unii utilizatori isi duc telefoanele in service atunci cand acestea afiseaza o eroare a cartelei sim. Iata despre ce este vorba intr-o asemenea situatie.

In momentul in care este deschis un dispozitiv iPhone 6s, poate aparea mesajul “SIM nevalid” sau “Nici o cartela SIM instalata”. Exista cateva lucruri care merita incercate in acest caz, inainte de a duce telefonul in service. Iata despre ce este vorba.

Solutii potentiale:

  • Incercati sa activati si sa opriti din modul Avion.
  • Reporniti iPhone-ul pentru a vedea daca problema nu poate fi remediata in acest fel.
  • Daca ati introdus recent cartela SIM si ati inceput sa obtineti eroarea, atunci exista sansa ca aceasta sa fie deteriorata sau murdara. Incercati sa o scoateti si sa aruncati o privire. Puteti folosi o radiera de creion pentru a curata contactele de aur si apoi aruncati resturile inainte de a o pune inapoi pe iPhone.
  • Daca v-ati scapat iPhone-ul 6 sau a fost deteriorat intr-un fel, atunci exista o sansa ca tava SIM este slabita. Unii oameni au reusit sa introduca o bucata mica si subtire de banda de ambalare pe spatele cartelei SIM si apoi sa o reintroduca.
  • Asigurati-va ca software-ul dvs. este complet actualizat prin efectuarea urmatorilor pasi: Setari> General> Despre.
  • Incercati cartela SIM pe un alt dispozitiv daca aveti un dispozitiv compatibil sau incercati o alta cartela SIM in iPhone 6s.
  • Daca problema persista, contactati transportatorul sau Apple.

SUPRAINCALZIREA IPHONE-ULUI

Telefoanele inteligente se incalzesc la atingere atunci cand se incarca sau daca joci un joc grafic intens, dar nu ar trebui sa se incalzeasca niciodata. Exista cateva rapoarte care arata ca iPhone-ul 6 si 6 Plus se pot supraincalzi si in alte situatii, nu doar in conditiile mentionate mai sus. Zonele de ingrijorare includ panoul din spate, in special in apropierea controalelor de volum.

Solutii:

O repornire ar trebui sa ajute telefoanele sa se raceasca, dar se poate supraincalzi din nou in viitor. Tineti apasat butonul Sleep / Wake si butonul Home impreuna pana cand vedeti sigla Apple.

Daca utilizati o noua aplicatie sau un nou joc si doar din momentul descarcarii sale se supraincalzeste telefonul, incercati sa il / o eliminati.

Solutii potentiale:

  • aplicatie problema sau ceva in fisierul de rezerva ar putea provoca problema. Incercati o resetare din fabrica si nu restaurati o copie de rezerva, configurati telefonul sa fie ca nou si incercati sa vedeti daca supraincalzirea a disparut. Reinstalati aplicatiile una cate una si aveti grija sa reveniti la problema.
  • Daca iPhone-ul este atat de fierbinte incat riscati sa va ardeti, atunci trebuie sa il duceti in service, sau daca se afla in perioada de garantie, trebuie sa il returnati la Apple pentru a va fi inlocuit.
Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code