Posts Tagged ‘ecran tactil’

Reguli esentiale- optimizare continut pentru smartphone

Reguli esentiale- optimizare continut pentru smartphoneIn acest moment, o buna parte din vizitatorii care vin pe site-ul tau sunt pe telefonul mobil. De ce? Pentru ca este mult mai simplu de utilizat, pentru ca este le indemana, pentru ca exista wi-fi aproape oriunde, iar acolo unde nu exista wi-fi, exista MB, si mai este un motiv, lipsa de timp.

Nu prea mai e timp sa intram pe laptop de ficare data cand vrem sa aflam ceva. De aceea, posesorii de site-uri trebuie sa tina cont de acest lucru si sa optimizeze continutul si pentru cei care stau cu smartphone-ul toata ziua in mana.

Nu de putine ori neam lovit de site-uri care se incarcau foarte urat pe mobil si trebuia sa glisam dintr-o parte in alta pentru a citi acea informatie care ne trebuia si se afla tocmai intr-un astfel de loc. Daca esti posesorul unui astfel de site, nu e nimic pierdut, il poti imprieteni cu telefoanele mobile apeland la o echipa de profesionisti. (more…)

Touchscreen-ul – functia inteligenta a unui telefon performant

Touchscreen-ul - functia inteligenta a unui telefon performantDomeniul telefoniei mobile are o istorie indelungata. Primul telefon mobil dateaza din anul 1940 si avea forma unei statii de emisie-receptie care era folosita,  in special, in dotarea ambulantelor, taxiurilor, in masinile de politie, unde era primordiala o interventia prompta.

Aparitia pe scara larga a telefoniei mobile a pus o amprenta clara asupra societatii  iar sistemele de operare, care sunt in continua dezvoltare, au dus la satisfacerea oricarei cerinte. Ultima tendinta in acest domeniul  este insa un touchscreen telefon .

In prima instanta, aparitia acestei functii nu a fost privita cu incredere. Era destul de greu de inteles cat de util se poate dovedi acest sistem. Cu toate acestea, sistemul touchscreen a captat destul de repede atentia oamenilor si a reusit sa se impuna pe piata telefoniei mobile, ecranele generoase, care dispun de un numar mare de culori creand un beneficiu functiei touch screen. (more…)