Posts Tagged ‘ecran’

Ce este un ecran IPS?

Ce este un ecran IPS?Tehnologia LCD este una dintre cele mai utilizate tehnologii la nivel modial. Nu conteaza daca vorbim despre monitoare sau laptopuri, trebuie precizat ca aceasta tehnologie nu a fost la fel de buna dintotdeauna.

Noua viata a ecranelor LCD a venit impreuna cu tehnologia IPS, aceasta fiind creata de compania LG. In cazul in care aveti un dispozitiv cu un astfel de ecra, cel mai indicat ar fi sa nu il inlocuiti daca s-a spart, ci doar sa il trimiteti intr-un service Gsm.

Aceste ecrane utilizate de LG, poate afisa lucruri cu ajutorul unor cristale lichide. De asemenea, precum il cunoastem din denumirea sa in egleza, acesta presupune un tip de matrice de astfel de cristale ce eset luminata si, desigur, reprezinta proprietatea lor de a influenta sensul polarizarii. (more…)

Foliile de protectie – o investitie extraordinara

Foliile de protectie – o investitie extraordinaraAccesoriile gsm au devenit elemente esentiale in economia oricarui smartphone. Printre cele mai importante accesorii gsm se numara foliile de protectie. Daca sunteti in cautarea unor astfel de accesorii gsm va invitam sa accesati www.accesoriigsm.ro.

Intreaga lume si locuitorii ei sunt implicati din ce in ce mai mult in cele mai recente tehnici care implica gadgeturi. De asemenea, tinerii sunt dependenti de gadgeturile lor electronice. Acestora pur si simplu le place sa detina o multime de gadgeturi.

Noi branduri sunt in curs de dezvoltare pe piata gadgeturilor oferind o multime de smartphone-uri, iPad-uri, tablete, Macbook-uri si multe altele. Toate aceste gadgeturi sunt foarte delicate si predispuse la spargere si rupere, de indata ce ajung pe jos. Prin urmare, protejarea gadgetului devine mai mult decat necesara. (more…)