Posts Tagged ‘email marketing’

Cine poate apela la marketing online?

Ce este marketingul online si care sunt avantajele acestuia?

Marketing online reprezinta un set de instrumente si metodologii puternice, folosite pentru promovarea unor produse sau servicii prin intermediul internetului.

Online marketing permite o gama mai variata de strategii si abordari fata de marketingul traditional. Mai „pe romaneste”, sa faci marketing online inseamna sa-ti promovezi afacerea prin internet.

(more…)

Concurenta in mediul online

Concurenta in mediul onlineConcurenta furnizeaza informatii importante pentru calea spre succes si pentru strategia pe care o companie ar trebui sa o urmeze.

Acesta este un pas foarte important si o strategie de SEO pentru orice site care vrea succes online. Impreuna cu optimizarea on page realizata pe motoarele de cautare, de link building si de promovarea in retelele de socializare si analiza concurentei este un element indispensabil pentru toate strategiile de promovare online. Pentru mai multe informatii va recomandam It Exclusiv.

Analiza concurentei reprezinta o buna cunoastere a unei nise pe care vreti sa va faceti loc si buna cunoastere a celor aflati pe respectiva nisa. De asemenea va trebui sa cunoasteti continutul de pe site-uri si modul in care este abordat SEO-ul de acestea. (more…)