Posts Tagged ‘energie electrica’

De ce sa folosim becuri LED?

De ce sa folosim becuri LED?Inventarea unor diode luminiscente, mai exact a unor diode care emit lumina se poate considera unul dintre cele mai bune lucruri realizate de stiinta si probabil intra in topul castigurilor umanitatii din domeniul stiintei sau tehnicii aplicate.

S-a acordat si un premiu persoanelor care au imbunatatit tehnologia diodelor albastre. Cum diodele care aveau lumina rosie si verde se cunoasteau de cativa zeci de ani pentru a construi diode care emit lumina alba era necesar sa se stabileasca  principiul de functionare pentru diodele care emit culoarea albastra. S-a trecut ulterior in mod firesc si la construirea unor diode care emit lumina alba.

Progresul a determinat ca acum diodele care emit lumina alba sa fie destul de puternice incat sa poata ajuta la construirea becurilor si asa s-a ajuns la becurile led care au tendina de a inlocui vechile becuri utilizate de mai bine de 100 de ani pentru iluminat. (more…)

Cauta cea mai buna locuinta pentru tine

Cauta cea mai buna locuinta pentru tineDaca nu esti in cautarea unri locuinte pe care sa o cumperi si vrei doar oferte de ­inchirieri de case Cluj www.remsimobiliare.ro, poti gasi acum unele dintre cele mai convenabile oferte de pe piata de profil la agentiile imobiliare care activeaza in acest domeniu.

O locuinta pe care tu ­o inchiriezi trebuie sa se ridice la anumite standarde de calitate, acestea justificand pretul lunar pe care il vei plati pentru chiria respectiva.

Orice tranzactie de inchiriere trebuie sa aiba la baza un contract bine intocmit de catre ambele parti, cu clauze foarte vlare, care sa nu dezavantajeze pe nimeni. Un avocat sau un consilier juridic poate fi de un real ajutor in astfel de situatii, sfaturile specializate oferite de asemenea experti fiind cele mai indicate pentru evitarea eventualelor probleme. (more…)