Posts Tagged ‘firme’

Microsoft permite licentierea la costuri mici, pentru pc-urile refurbished

Microsoft permite licentierea la costuri mici, pentru pc-urile refurbishedCei de la Microsoft au deschis o fereastra de oportunitate pentru consumatorii ce aleg sa achizitioneze computere refurbished. Cele mai bune calculatoare refurbished cu licenta, pot fi gasite la DiablosComputer.ro!

Avand parte de un marketing destul de consistent, acest mare pas al gigantului software, a redus semnificativ preturile licentelor de soft pentru pc-urile refurbished, cumparate de la refurbisheri inregistrati, parteneri Microsoft.

Computerele au devenit parte integranta a fiecarei organizatii si sunt nelipsite din companiile mici sau medii, dar si in institutiile academice ce investesc in propria infrastructura IT. (more…)

Serviciile unui avocat de top, aproape de tine

Serviciile unui avocat de top, aproape de tinePoti gasi acum pentru tine cel mai bun avocat Cluj, cu ajutorul caruia poti rezolva problemele de natura juridica pe care le intampini. Nu poti fi specialist in orice domeniu si ar fi bine sa stii ca domeniul juridic este unul care trebuie abordat cu atentie atunci cand ai o dificultate de rezolvat.

Atunci cand apelezi la un avocat specializat intr-un domeniu, din cadrul unei firme de avocatura, trebuie sa stii ca beneficiezi de sanse mari de a obtine o decizie judecatoreasca favorabila tie.

Poti avea nevoie de un avocat in diferite situatii. Fie ca e vorba de probleme de natura civila, fie ca intampini probleme de natura penala, o firma de avocatura este mereu solutia potrivita pentru tine.

Specialistii ei te pot ajuta sa gasesti solutia cea mai convenabila pentru tine, astfel incat totul sa decurga linistit si bine pe parcursul procesului. Alegerea pe care o faci depinde si de bugetul pe care il ai la dispozitie in acest scop. (more…)