Posts Tagged ‘fitness’

Aparatul de vacuum – aliatul unei siluete de invidiat

Aparatul de vacuum - aliatul unei siluete de invidiat Femeile care doreau sa slabeasca nu au avut intotdeauna un drum usor de parcurs in obtinerea siluetei dorite. Din fericire astazi este mult mai usor sa scadem in greutate, cat si sa eliminam inestetica celulita sau sa ne redam elasticitatea si fermitatea pielii.

Desi cel mai sanatos mod de a slabi consta in schimbarea stilului alimentar si in evitarea sedentarismului, exista si alte metode eficienta la care putem apela, pentru a ne remodela corpul.

Printre aceste metode se afla folosirea unui aparat de vacuum. Acesta permite realizarea unui masaj superficial si profund care stimuleaza circulatia limfatica si sanguina, elimina toxinele prin drenajul limfatic si favorizeaza reducerea circumferintei corpului, cat si indepartarea aspectului de coaja de portocala al pielii. (more…)

In cate modele este disponibil noul Apple Watch?

In cate modele este disponibil noul Apple Watch?Apple a lansat primul sau ceas inteligent in cadrul evenimentului “Spring Forward”, iar dispozitivul este disponibil la precomanda din data de 10 aprilie.

Utilizatorii de telefoane ale producatorului american au asteptat cu sufletul la gura lansarea modelelor iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Cei care detin modele anterioare de smartphone-uri Apple care au nevoie de reparatii, pot achizitiona piese telefoane iPhone, pentru a reda functionarea optima a acestora.

Apple Watch va fi disponibil in trei colectii, respectiv Apple Watch standard, Apple Watch Sport si Apple Watch Edition (de lux). De asemenea, ceasul este disponibil in doua  marimi, dupa cum urmeaza:

– Cu un ecran a carei diagonala este de 38 mm si de adreseaza in special femeilor si copiilor;
– Cu un ecran cu o diagonala de 42 de mm. (more…)

Cum sa am un stil de viata sanatos?

Cum sa am un stil de viata sanatos?Stilul de viata sanatos este promovat si practicat tot mai adeasea, atat de oamenii de rand, cat si de oamenii importanti din intreaga lume. Cei care isi permit, in locuinta au o banda de alergat pentru a face sport, ceilalti, se multumesc si cu o simpla alergare prin parc, insa fac miscare.

Stilul de viata sanatos depinde de vointa pe care o are fiecare persoana in parte. Unii chiar daca isi permit din punct de vedere financiar sa manance sanatos sau sa faca sport, nu se complica sa-si cumpere o banda de alergat, ci se complac in situatia in care sunt.

Un stil de viata sanatos nu inseamna doar sport si mancare sanatoasa, insa acestea au o mare importanta. Sa vedem in continuare, cum putem avea o viata de care sa ne bucuram la orice clipa, un stil de viata minunat. (more…)