Folosirea incarcatorului auto pentru iPhone

Folosirea incarcatorului auto pentru iPhoneAutonomia bateriei este problema esentiala prin care un model de iPhone poate castiga sau pierde comparativ cu alte modele de smartphone-uri. Producatorii fac eforturi pentru a obtine o baterie cu o cat mai mare durata de viata, chiar daca este folosita foarte mult.

In situatia in care bateria s-a descarcat si sunteti in masina, fara un incarcator auto nu veti mai putea utiliza iPhone-ul. Exista desigur o piesa pe care trebuie sa o achizitionati imediat ce ati achizitionat iPhone-ul, si anume un incarcator auto.

Pentru posesorii de autoturisme, este una dintre piesele iPhone obligatorii. Magazinele online ofera detalii despre acest incarcator auto, despre stocurile de care dispun, astfel puteti gasi un incarcator auto pentru mai multe modele de iPhone, compatibil cu acestea, cu un amperaj bun, cu un design placut, nu foarte greu si cu o lungime a cablului de incarcare care sa permita manipularea acestuia in timpul conducerii masinii.

Trebuie sa stiti ca incarcarea in timpul conducerii se face mai putin rapid decat la o priza obisnuita, dar asigura totusi posibilitatea ca iPhone-ul sa nu se descarce si sa poata fi folosit, mai ales cand aveti de facut un drum foarte lung, si nu exista nicio alta posibilitate de va incarca telefonul. Aceste incarcatoare auto au un design corespunzator, sunt in culori de alb sau negru, in special.

Folosirea unui incarcator auto va depinde si de alegerea pe care o faceti la achizitionare.

Inainte de a cumpara incarcatorul trebuie sa tineti cont de:
–    Tensiunea si curentul de iesire a incarcatorului
–    Voltajul (V) incarcatorului
–    Amperajul (A)
–    Atat voltajul, cat si amperajul trebuie sa corespunda cu cele ale incarcatorului original, adica sa fie egale sau mai mari cu acestea
–    Puterea incarcatorului sa fie egala sau mai mare decat a incarcatorului original

Daca respectati cel putin aceste recomandari, veti putea spune ca ati achizitionat un incarcator auto corespunzator iPhone-ului dumneavoastra. Pentru a putea folosi la capacitatea maxima, adica pentru a incarca rapid, urmariti datele tehnice referitoare la amperaj si voltaj, in special, pentru ca acestea doua vor garanta o incarcare aproximativ egala cu cea a incarcatorului original al iPhone-ului dumneavoastra.

Daca valorile amperajului si ale voltajului sunt mai mici decat cele ale incarcatorului original, atunci iPhone-ul nu se va incarca rapid, pot sa apara chiar probleme. Prin urmare, intotdeauna cand achizitionati incarcatorul auto trebuie sa precizati aceste aspecte foarte importante, pentru ca exista diferite incarcatoare auto, in functie de modelele de smartphone-uri.

Vi se va oferi un incarcator auto care sa corespunda cu datele tehnice ale incarcatorului original. Astfel, o data ce ati pus iPhone-ul in incarcatorul auto, veti putea asigura o incarcare destul de rapida, in timpul conducerii, si veti putea utiliza telefonul oricand. Chiar in timpul incarcarii, iPhone-ul poate fi folosit pentru ca se incarca si prin aceasta devine disponibil pentru a suna sau pentru a naviga pe Internet.

Desigur este recomandat sa fie folosit de catre persoana din dreapta, si nu de catre soferul autoturismului, pentru siguranta conducerii.

Dar incarcarea iPhone-ului duce la confortul soferului, care poate prin persoana din dreapta sau alte persoane din masina sa mentina contactul telefonic, eliminand astfel in situatii de urgenta, depasirea vitezei provocata tocmai de neincarcarea telefonului.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code