Posts Tagged ‘fotbal’

Atractii turistice pentru bucuresteni pe timp de vara

Atractii turistice pentru bucuresteni pe timp de varaTimpul si bugetul ne pot da peste cap planurile pentru escapada la mare. Ne gandim cu nostalgie la plaja si la apa in care ne-am distrat de minune anii trecuti. Ce te faci insa daca esti constrans sa-ti petreci concediul acasa?

Ce poti face, mai exact, pentru a te bucura si tu de razele binefecatoare ale soarelui si, totodata, de o baie pe cinste?

In cazul in care orasul in care locuiesti nu iti ofera un lac amenajat pentru plaja, te poti orienta catre strandurile si piscinele publice si private. Bine bine, dar cum ar putea niste piscine din beton sa inlocuiasca atmosfera de la mare sau, cel putin, atmosfera de pe malul unui lac, de pilda? (more…)

Eternul derbi Dinamo-Steaua- tinta pariorilor pe biletul zilei

Eternul derbi Dinamo-Steaua- tinta pariorilor pe biletul zileiSuntem pe ultima suta de metri in ceea ce priveste pregatirile pentru meciurile ce vor fi disputate in Liga I la fotbal. Principial, doar in cazul Rapidului lucrurile nu stau chiar atat de simplu, petrecandu-se atat schimbari la nivel de conducere (noul proprietar parand a fi omul de afaceri Adrian Zamfir, care a preluat echipa giulesteana de la George Copos contra sumei de 2 milioane de euro), cat si la nivel de gestionare a pastrarii unui loc in campionat, alb-visinii urmand sa joace meciul de baraj cu echipa Concordia Chiajna, pentru accederea intre cele optsprezece echipe calificate ca participante in competitia Ligii I.

Neavand inca certitudinea ca Rapidul va ramane in competitie, ne punem toate sperantele in meciurile incendiare, intotdeauna cotate foarte bine pe biletul zilei in cazul caselor de pariuri, si anume cele dintre Steaua si Dinamo.

Vorbim aici despre doua echipe puternice, cu traditie in cazul competitiilor de fotbal, atat la nivel national, cat si la nivel european. Cele doua sunt, de la intemeiere si pana astazi cele mai iubite echipe de fotbal din Romania, pe primul loc ca si numar de suporteri clasandu-se echipa din Ghencea, insa urmata indeaproape ca numar de suporterii alb-rosii. (more…)

Sistemul Parlay este pentru curajosi

Sistemul Parlay este pentru curajosiSistemul Parlay (sau Pariul Combinat) este un singur pariu care cuprinde mai multe pariuri plasate pe o combinatie de doua sau mai multe jocuri. In sistemul de pariuri Parlay toate selectiile trebuie sa castige, pentru ca biletul sa fie castigator.

Daca unul din meciuri are un alt rezultat decat cel sperat, vei pierde pariul in intregime. Sa aruncam o privire asupra modului in care functioneaza un sistem de pariuri Parlay, in situatia in care utilizeaza pariuri pe internet online:

De exemplu: Pariezi pe trei rezultate de la trei evenimente de fotbal, printr-un singur bilet folosind sistemul de pariuri Parlay. (more…)

Tipuri de pariuri sportive la fotbal

Tipuri de pariuri sportive la fotbalPrintre sporturile la care sunt intalnite cele mai multe pariuri sportive se afla fotbalul, iar cu ajutorul numeroaselor case de pariuri online, pariorii isi pot incerca norocul si indeletnicirea din confortul propriei locuinte, fiind oferite numeroase informatii cu privire la cote, tipuri de pariuri si tehnici eficiente de pariere.

Printre site-urile ce prezinta unele case de pariuri online se afla www.casedepariuri.info.

Unul dintre tipurile de pariuri sportive la fotbal este rezultatul final, ce dispune de 6 optiuni dupa cum urmeaza: victoria echipei gazda, egalitate, victoria echipei oaspete, victoria echipei gazda sau egal, victoria echipei gazda sau victoria echipei oaspete si victoria  echipei oaspete sau egal. Prin aceste tipuri de pariu se indica pronosticul de la finalul meciului. (more…)