Generalitati despre celulita

Generalitati despre celulitaCelulita este fara doar si poate una dintre marile probleme cu care se confrunta femeile, iar foarte multe doamne si domnisoare se simt atat de stanjenite de faptul ca au celulita, incat vara nici macar nu poarta rochii scurte sau fuste.

Ei bine, in cele ce urmeaza vom discuta putin despre celulita, pentru a vedea cum apare si cum poate fi eliminata.

In primul rand trebuie precizat faptul ca femeile care au un metabolism lenes sunt predispuse sa se confrunte mai devreme sau mai tarziu cu celulita. Apoi, conteaza foarte mult si activitatea, iar aici trebuie precizat faptul ca femeile care nu fac exercitii fizice, de regula se confrunta cu aparitia celulitei.

Hidratarea este un factor foarte important. Femeile care beau 2 litri de apa in fiecare zi, au sanse infinit mai mici sa se confrunte cu aparitia celulitei decat cele care nu se hidrateaza corespunzator. Plus de asta, in cazul in care pielea este dezhidratata, celulita se vede si mai bine.

Nu doar hidratarea ci si alimentatia reprezinta un factor foarte important. Femeile care mananca mult de la fast-food, sau cele care mananca mancaruri bogata in grasimi nesanatoase, au sanse mari sa se confrunte cu aparitia celulitei.

Apoi trebuie mentionat si faptul ca tigarile si alcoolul sunt alti doi factori importanti care pot duce la aparitia celulitei. Femeile care fumeaza si beau alcool au sanse mai mari sa se confrunte cu aparitia celulitei decat femeile care nu consuma asemenea produse.

Lipsa somnului si stresul sunt alti doi factori care pot sa duca la aparitia celulitei, asa ca femeile trebuie sa cunoasca si acest aspect important.

Ei bine, pentru a scapa de celulita, doamnele si domnisoarele incearca fel si fel de tratamente si leacuri babesti despre care se spune ca ar avea rezultate cu adevarat spectaculoase, insa lucrurile nu sunt atat de simple.

Nici macar cremele cu efect anticelulitic pe care le vedem promovate pe la televizor sau pe internet nu au rezultatele la care spera femeile.

Cea mai indicata solutie pentru orice femeie care isi doreste sa scape de celulita, este reprezentata de centrele de infrumusetare, si de tratamentele profesionale, iar aici putem aminti de exemplu tratamentul realizat intr-un tunel cu raze infrarosii.

Un asemenea tratament ajuta la eliminarea celulitei, iar mai mult decat atat, provoaca si scaderea in greutate, dar si slabirea in circumferinta. Un tratament intr-un tunel cosmetic cu raze infrarosii contribuie la imbunatatirea circulatiei sanguine si limfatice, si la eliminarea toxinelor din organism.

Se spune deasemenea si ca masajul anticelulitic poate contribui decisiv la eliminarea celulitei. Mai mult ca sigur acest masaj este ideal pentru femeile care isi doresc sa poarte o fustita sau o rochita, insa nu au curajul din cauza celulitei.

Liposuctia poate sa reprezinte deasemenea o foarte buna solutie pentru toate femeile care isi doresc sa scape in cel mai scurt timp de celulita.

Asadar, exista o multime de factori care pot sa provoace aparitia celulitei, dar exista si diferite modalitati prin care aceasta poate sa fie eliminata. Cel mai important insa este ca femeile sa aiba un stil de viata sanatos si sa se hidrateze bine, iar astfel vor avea sanse de a scapa rapid de celulita.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code