Posts Tagged ‘Germania’

Construirea unei legaturi intre Romania si Germania

Construirea unei legaturi intre Romania si GermaniaRelatia dintre cele doua tari europene, Romania si Germania, desi este expusa publicului larg intr-o mai mare masura pe plan politic, prin presedintele Traian Basescu si cancelarul Angela Merkel, si trativele acestora, cele doua natiuni au o stransa legatura si pe domeniul constructiilor.

Fie ca este vorba de importuri de utilaje de constructii din statul Europei Centrale, sau exporturi de lucratori din fosta republica socialista, coabitarea dintre aceste doua ascunde insa atat intelegeri benefice, cat si unele mai putin morale.

Anul acesta, in urma unui chestionar realizat de Camera de Comert si Industrie Romano-Germana(AHK) in luna martie, s-a produs un rezultat cu conotatii pozitive pentru tara noastra. Companiile germane producatoare de utilaje de constructii si materiale au optat sa investeasca si-n acest an pe teritoriul nostru, acestia considerand ca profitul capatat este unul acceptabil pentru cifra de afacere a gruparilor. (more…)