Posts Tagged ‘Greenfield’

Confortul unui apartament modern si spatios

Confortul unui apartament modern si spatiosCu totii ne dorim de la viata lucruri comunenormale: sanatate, familie, cariera, o locuinta frumoasa si o masina, transpunerea conceptului de “vis american” dar adaptat la realitatea romaneasca.

Este posibil si chiar tangibil visul de a avea mai mult decat “un acoperis deasupra capului”, daca alegi sa locuiesti intr-un apartament nou cu 4 camere in Greenfield, cartierul cu apartamente spatioase si “bine facute”, din inima padurii Baneasa.

Un apartament in Greenfield inseamna totul: sanatate, grija pentru familie, cariera,  vis implinit si o locuinta armonioasa. (more…)

5 motive pentru care ar trebui sa alegi un apartament langa padure

5 motive pentru care ar trebui sa alegi un apartament langa padureSa intemeiezi o familie este unul din cele mai mari dorinte a multora dintre noi, iar un copil reprezinta o bucurie nemasurata.

Acest lucru inseamna ca fiecare parinte responsabil va cauta sa ofere cele mai bune  conditii de crestere si educatie pentru copiii sai, iar o locuinta spatioasa,  un apartament nou cu 3 camere in Bucuresti, intr-o zona  linistita, ferita de agitatia urbana este alegerea perfecta.

Daca te numeri si tu printre persoanele care cauta o casa potrivita pentru familie, Greenfield este raspunsul la aceasta intrebare. Este un loc privilegiat de natura fiind inconjurat pe 2 laturi de padurea Baneasa si Tunari, e locul perfect pentru o viata armoniosa si linistita in mijlocul naturii. (more…)