Posts Tagged ‘hotel’

Unde gasesti cel mai ieftin masini de inchiriat in Iasi?

Unde gasesti cel mai ieftin masini de inchiriat in Iasi?Va aflati departe de casa, intr-un oras mare al tarii, si nu stiti unde sa gasiti o masina de inchiriat? Esti in Moldova si cauti o firma cu inchirieri masini ieftin in Iasi? Cand te afli intr-un oras mare al Romaniei, precum Iasiul, fiind si prima data cand il vizitezi, poti parea debusolat.

Primul tau gand este sa inchiriezi ieftin o masina si sa te deplasezi cat mai repede la hotel. Poate ca esti intr-o delegatie de serviciu sau intr-o calatorie de afaceri, dar nu vrei sa folosesti transportul in comun.

Te poti gandi la a inchiria o masina care sa te ajute la deplasarea dintr-un loc in altul, mai ales daca stii ca ai de facut ceva drumuri la ore bine stabilite din timp. (more…)

De ce este Mexicul o destinatie inedita de vacanta?

De ce este Mexicul o destinatie inedita de vacanta?Persoanele care doresc sa petreaca o vacanta perfecta prefera sa isi programeze vacantele cu luni inainte si sunt atentie la toate detaliile, precum distanta dintre hotel si obiectivele turistice care ii intereseaza sau activitatile de agrement disponibile in zona.

Cel mai important lucru este ca doresc sa fie tratati special, mai ales daca tin cont si de banii pe care ii investesc pentru a trai vacanta de vis.

O tara care impresioneaza prin destinatiile inedite de vacanta este Mexic, iar pentru a pregati o vacanta plina de aventura pe taram mexican este nevoie de ceva timp.

Este foarte adevarat ca uneori au tendinta sa se indrepte catre locuri mult mai indepartate sau mai putin accesibile, deoarece doar asa considera ca pot trai experiente unice si cu toate ca fiecare loc este magic intr-un anumit fel, se pare ca nu gresesc. (more…)