Idei de decorare a Craciunului

Idei de decorare a CraciunuluiUn decor de Craciun de succes acasa este la fel de important ca si decorarea bradului tau. Pentru a te ajuta, este vorba de suspensii spumante, globuri spumante, ghirlande usoare prinse de pereti si tavane, sosete de Craciun agatate de semineu, acesta este spiritul sarbatorilor de Craciun. 

Decoreaza bradul: cei 3 pasi esentiali

Dupa ce o persoana a cumparat brad de Craciun artificial de la BraziCraciun.net, poate sa se uite in cele din urma la decoratiunile sale. Lumini de zana, globuri, conuri de pin aurii sau argintii, spiridusi agatati, ghirlande din plastic, alegerea este vasta pentru a pune in valoare pomul de Craciun.

Lumini de zana

Culoare: galben, alb sau multicolor.

Forma: mic bec clasic sau in forma de fulg de zapada, Mos Craciun, om de zapada …

Tip bec: LED sau halogen (prefera LED-ul  pentru consumul redus).

Muzical: unele ghirlande au o functie muzicala care le permite sa difuzeze marile clasice ale cantecelor de Craciun , ghirlanda se aprinde apoi in functie de ritmul muzicii.

Ghirlande din plastic

Dimensiune: cea mai subtire pentru un decor simplist si rafinat, cea mai groasa pentru un pom de Craciun bine aprovizionat.

Fantezie: impodobita cu fulgi de zapada mici, stele sau personaje de Craciun .

Culoare: de la cele mai clasice aurii sau argintii la cele mai colorate, ghirlandele din plastic sunt disponibile in multe culori pentru a completa decorul interior de Craciun .

Globuri de Craciun

Dimensiune: exista toate dimensiunile, cele mai mici pentru a pune intr-un numar mai mare si cele mai mari pentru a se distribui uniform peste brad pentru a nu-l supraincarca.

Forma: rotunda, in forma de picatura sau chiar de stalactita, exista ceva pentru toata lumea!

Fanteziile: iti poti decora bradul inserand personaje de suspendat, conuri de pin, ingeri sau chiar  spiridusi. La fel ca globurile de Craciun, raspandeste-le pe intreg bradul.

Pentru a fi cat practic, instaleaza mai intai ghirlandele usoare, apoi ghirlandele din plastic,  apoi globurile si alte suspensii.

Decorarea bradului in functie de dimensiunea bradului artificial sau natural

Toate aceste aspecte legate de decorarea unui brad de Craciun se fac in functie de dimensiunea pomului. Un brad mic de Craciun nu va fi incarcat cu multe globuri de dimensiuni foarte mari, iar cel mai mare nu il vom decora doar cu globuri mici. Trebuie sa existe un echilibru in functie de dimensiunea bradului.

  • De la 60 cm la peste 3 m inaltimebradul se adapteaza oricarei incaperi.
  • De la 60 la 100 cm: pentru a le aseza pe o piesa de mobilier, pe o masa sau pentru a decora biroul in care lucrezi, acesti mini arbori artificiali sunt pregatiti in special pentru spatii mici si decoratiuni ocazionale.
  • De la 100 la 180 cm: pentru a fi asezati pe podea in sufrageria ta, acestia sunt dimensiunile standard ale unui pom de Craciun pentru o camera cu o inaltime clasica a tavanului de 2,50 m.
  • Dincolo de 180 cm: pentru camere de peste 2,50 m inaltime, ideale pentru holurile magazinelor, salile de receptie, acestea sunt adevarati pomi de Craciun XXL.
Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply