Idei frumoase și originale pentru a decora bradul de Crăciun

Idei frumoase și originale pentru a decora bradul de Crăciun Sărbătorile de Crăciun sunt momentul în care toată lumea devine mai bună. Petreci mai mult timp cu cei dragi și te bucuri de spiritual Crăciunului. Dacă te întrebi cum să îți decorezi bradul anul acesta, iată câteva idei frumoase și originale pentru a decora bradul de Crăciun.

În zilele noastre bradul de Crăciun arată cu totul altfel, față de anii precedenți. Fie că este natural, fie că este artificial, mic sau mare, alb sau verde, bradul de Crăciun trebuie să fie decorat frumos și original.

Brad cu mesaj

Bradul artificial de Crăciun poate fi în culoarea verde, alb sau roșu și poate fi frumos decorat cu globuri și lumini de Crăciun. Interesant aici este mesajul care este afișat pe el. Dacă îți place ideea, scrie-ți mesajul de Crăciunul sau o dorință pentru întreaga familie. De fiecare dată când te uiți la brad, vei obține o doză de bună dispoziție și un zâmbet.

Decor de Crăciun cu conure

Dacă îți plac conurile de pin, acesta este bradul de Crăciun pentru tine. Fă o plimbare prin parc sau prin pădure și colectează câteva conuri. Apoi le poți stropi cu brocart, zăpadă artificială sau pur și simplu le poți decora în orice culoare dorești. Pentru o mai bună reținere a brocartului pe con, poți folosi fixativ, ține perfect totul la un loc fără resturi inutile.

Brad de Crăciun în alb și auriu

Bradul de Crăciun în alb și auriu este atât de fabulos încât îți dorești să te uiți la el toată noaptea. Creează un sentiment de magie, căldură și confort la domiciliu. Dacă nu vrei ca bradul tău să fie verde cu orice preț, atunci versiunea albă te va fermeca cu siguranță.

Brad de Crăciun în roz

Dacă ești un fan al rozului, nu trebuie să renunți la el. Decorarea bradului de Crăciun în roz este o decizie îndrăzneață și sigură. Decorează-l într-un mod original și frumos așa cum îți dorești.

Brad de Crăciun în alb și roșu

Vrei un brad de Crăciun alb, dar ții și la culorile tradiționale de Crăciun, cum ar fi roșu și alb? Iată cum le poți avea ambele. Adaugă câteva decoruri cu bastoane de Crăciun pentru splendoare și dulceață suplimentară și altfel, vei avea un brad grozav.

Brad de zăpadă în sufragerie

Îți place să te bucuri de brazii acoperiți cu zăpadă? De ce să nu faci unul și acasă? Cumpără un brad artificial de Crăciun verde cu vârfuri albe, precum și o ghirlandă mare, pufoasă în alb, aceasta este baza pentru realizarea acestui aspect. Pentru o senzație suplimentară de pădure, poți adăuga figurine decorative cu cerbi, urși sau iepurași și imaginea este deja completă.

Brad de Crăciun în albastru

De ce să nu scapi o vreme de culorile tradiționale? Un brad albastru nu trebuie subestimat. Este diferit și mistic, de parcă te-ar duce în regatul înghețat plin de minuni. Combinația dintre alb, aur vechi și albastru deschis arată foarte frumos.

Ghirlande strălucitoare, lumini, lumânări și tot felul de efecte de iluminare arată grozav atunci când bradul strălucește în toată frumusețea sa. Mărimea bradului este o chestiune de preferință și, desigur, depinde de dimensiunea camerei.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply