Idei si sugestii pentru campanii de SEO bune

Idei si sugestii pentru campanii de SEO bune
O zi nu mai este suficient sa creati o pagina web unica, cu un design minunat, cu un continut de inalta calitate sau care sa raspunda simplu.

UtilizatoriiĀ  petrec mai putin timp “luptand” cu o pagina web sau cu o aplicatie, asa ca trebuie sa ii facem sa se simta confortabil din primul moment in care interactioneaza cu aplicatia noastra. Dar cum? Cumparand in primul rand cele mai bune tool-uri SEO de pe seo group buy tools.

De obicei, toata responsabilitatea pentru experienta utilizatorului scade, asa cum pare normal, pentru ca se ocupa de asta designerul sau expertul UX. In opinia mea, aceasta este una dintre marile greseli care face foarte dificila obtinerea unei pagini web cu o mare experienta. Acest lucru se intampla mai ales in echipe mai mici in care multi membri ai aceleiasi companii intervin generand continuturi, creand noi sectiuni, scriind intrari de bloguri, incarcand imagini etc.

Din acest motiv, este recomandabil ca toti cei implicati in crearea si gestionarea ulterioara a site-ului sa aiba cunostinte de baza despre UX. Stiind cateva sfaturi va fi foarte utilĀ  pentru a mentine o experienta buna a utilizatorului.

Acest articol vizeaza tocmai acel profil profesional care, intr-un fel, poateĀ  sa compromita intr-un anumit moment experienta utilizatorilor unei pagini si care ar putea fi evitata cu 10 sfaturi simple. Le voi explica!

Aflati despre piramida lui Maslow

In anii 1950, psihologul umanist Abraham Maslow a dezvoltat o teorie in care nevoile umane au fost modelate intr-o piramida. Aceasta piramida, care ii poarta numele prenumele, format din cinci nivele, pornind de la baza, ar fi in aceasta ordine: fiziologice, de siguranta, afiliere, recunoasterea si auto-realizare.

Pe baza acestei idei, Aarron Walter, in marea sa cart, extrapoleaza piramida Maslow in domeniul UX pe o piramida de patru niveluri care corespund emotiilor traite de catre un utilizator in timpul utilizarii unei aplicatii, in cazul din acest articol ar fi pentru o pagina web.

Cand nu aveti prea multa experienta in domeniul UX, retineti ca aceasta piramida ne poate ajuta sa acordam prioritate actiunilor pe care trebuie sa le luam pentru a ne imbunatati pagina.

Cele patru nivele ale acestei piramide sunt urmatoarele:

Functional: baza piramidei si ceea ce am considera cel mai de baza este ca site-ul functioneaza. De exemplu, daca vrem sa cream un blog, inseamna ca acesta poate fi accesat dintr-un browser printr-o adresa URL care functioneaza si arata ca un blog.

Fiabil: al doilea nivel al piramidei consta in a face sigur ca site-ul nostru este de incredere, deci nu avem server care cade, care se blocheaza, sau care merge incet.

Utilizabil: daca am realizat primele doua niveluri ale piramidei, suntem gata sa incepem sa lucram astfel incat site-ul nostru sa fie utilizabil. Adica, un utilizator il poate folosi cu usurinta intr-un mod natural si fara complicatii suplimentare.

Placut: la ultimul nivel al piramidei, se doreste ca experienta utilizatorului sa fie atat de excelenta si inovatoare incat este chiar placuta. Iti recomandam sa iti cumperi cele mai bune utilitare SEO pentru asta.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code