Imprimante second hand cu caracteristici similare celor noi

Imprimanta este un instrument foarte important in orice companie. Oricare ar fi domeniul de activitate, imprimanta face ca lucrurile sa fie realizate mai repede si mai usor. Pretul acestora este destul de ridicat si daca esti la inceput de drum probabil iti doresti sa economisesti bugetul. O idee potrivita este achizitionarea de imprimante second hand cu caracteristici similare celor noi.

Cu siguranta cel mai mare avantaj al unei imprimante second hand este pretul. Cumpararea unui astfel de echipament va contribui la un volum mai bun de munca, astfel incat angajatii sa nu fie nevoiti sa astepte dupa printarea documentelor.

In cazul in care te gandesti la o imprimanta de mici dimensiuni, de uz personal, tine cont ca aceasta nu va printa mai mult decat 4-6 pagini intr-un minut. Bineinteles, va trebui sa astepti un timp mai lung pentru a-ti finaliza documentele.

Imprimantele second hand sunt disponibile in cadrul firmei Tiparesc. Pe site-ul tiparesc.com.ro vei putea accesa pachetele complete pentru inchirierea imprimantelor, multifunctionalelor si copiatoarelor. Solutia de inchiriere se potriveste atat pentru firmele la inceput de drum, cat si pentru cele veterane. Firma se ocupa cu inchirierea si achizitionarea acestor echipamente, noi sau second hand.

Bineinteles, o imprimanta second hand poate fi utilizata la fel ca si una noua. Nu te lasa pacalit de acest adjectiv, pentru ca de cele mai multe ori producatorii ofera produse cu o durata lunga de viata. Pe scurt, o imprimanta de acest tip poate functiona chiar mai bine decat una noua. Brandurile cunoscute au produs echipamente durabile, care rezista la mai multi factori externi.

Tiparesc ofera o varietate de imprimante second hand cu caracteristici similare celor noi, fiind o solutie viabila pentru toate companiile. Domeniul de activitate nu ar trebui sa influenteze prea mult care tip va fi ales, insa ar trebui sa arunci o privire la toate functiile pe care le are.

Financiar, imprimanta second hand se intretine mai usor decat cea noua. Piesele pot fi si ele second hand, potrivindu-se perfect. In plus, acestea se gasesc oriunde, sunt accesibile ca si pret si se pot monta cu usurinta.

O alta modalitate prin care poti beneficia de o imprimanta la mana a doua este inchirierea ei. Pretul chiriei lunare include mai multe beneficii, printre care asigurarea kitului de consumabile, a pieselor de schimb si mentenantei pe toata perioada contractuala. Pe site-ul tiparesc.com.ro sunt disponibile cele trei pachete, potrivite pentru orice companie. In functie de bugetul si nevoile firmei tale poti alege intre:

  • Pachetul de baza cu un numar de 20 de pagini printate pe minut
  • Pachetul avansat cu un numar de peste 45 de pagini pe minut
  • Pachetul personalizat in functie volumul mediu de printare al firmei.

In cazul in care nu ai o idee fixa pentru care sa optezi, Tiparesc iti ofera solutia garantata! Tehnicienii te vor indruma catre pachetele ce se potrivesc firmei tale, astfel incat sa nu existe pierderi de timp si de bani. Gama larga de imprimante second hand cu caracteristici similare celor noi este gata sa se incadreze in biroul tau!

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply