In cate modele este disponibil noul Apple Watch?

In cate modele este disponibil noul Apple Watch?Apple a lansat primul sau ceas inteligent in cadrul evenimentului “Spring Forward”, iar dispozitivul este disponibil la precomanda din data de 10 aprilie.

Utilizatorii de telefoane ale producatorului american au asteptat cu sufletul la gura lansarea modelelor iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Cei care detin modele anterioare de smartphone-uri Apple care au nevoie de reparatii, pot achizitiona piese telefoane iPhone, pentru a reda functionarea optima a acestora.

Apple Watch va fi disponibil in trei colectii, respectiv Apple Watch standard, Apple Watch Sport si Apple Watch Edition (de lux). De asemenea, ceasul este disponibil in doua  marimi, dupa cum urmeaza:

– Cu un ecran a carei diagonala este de 38 mm si de adreseaza in special femeilor si copiilor;
– Cu un ecran cu o diagonala de 42 de mm.

Exista 38 de variante ale ceasului inteligent Apple, iar colectia sport este echipata cu o carcasa din aluminiu, celelalte doua fiind confectionate din inox. Apple Watch este si primul dispozitiv al producatorului american care este realizat in atat de multe versiuni. Bineinteles, ceasul functioneaza doar cu iPhone, respectiv cu modelele iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5, iPhone 5C si iPhone 5S.

Utilizatorii ceasului inteligent se vor putea bucura de diferite aplicatii, precum de navigatie, bursa sau vreme, dar si de aplicatii pentru fitness si sanatate, respectiv Fitness si Workout. Preturile pentru acest ceas variaza intre 350 si 17.000 de dolari. Astfel, producatorul american se adreseaza aproape tuturor buzunarelor si gusturilor si este posibil ca succesul de care se va bucura sa fie unul urias.

Modelul de baza este Apple Watch Sport, care va acoperi aproximativ jumatate din productia primului trimestru. Modelul de mijloc reprezinta o treime dintre noile unitati produse, pentru ca restul sa fie reprezentat de editia Apple Watch Edition. Aceasta se remarca prin carcasa fabricata din aur de 18 carate.

Se preconizeaza ca ceasurile Apple Watch Edition se vor bucura de un succes foarte mare, din moment ce Apple intentioneaza sa creasca productia acestora la peste 1 milion de unitati pe luna in cel de-al doilea trimestru. Ceasul inteligent  produs de Apple alcatuieste prima noua categorie de produse din anul 2011 pana astazi, de cand Tim Cook se afla la conducerea companiei.

Cert este ca vanzarile de iPhone-uri in perioada octombrie-decembrie au crescut cu 46 de procente fata de acceasi perioada a anului 2013. In plus, in luna februarie Apple a devenit prima companie listata la bursa cu o valoare de piata de peste 700 de miliarde de dolari.

Asteptarile pentru ceasurile inteligente Apple sunt foarte mari, in special in China, unde producatorul american se bucura de o popularitate crescuta. Poate intr-un timp scurt romanii vor putea achizitiona piese pentru repararea unui Apple Watch asa cum pot face in cazul unor piese telefoane iPhone. Acestea din urma sunt disponibile intr-o gama variata, dupa cum se poate observa si prin accesarea platformei web http://www.accesoriigsm.ro/.

Daca doriti sa aveti la incheietura mainii un ceas Apple, puteti sa va numarati printre primii utilizatori din lume ai acestui dispozitiv.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code