Incaltamintea cu stil pentru barbatii atenti la imaginea lor

Optiunile in materie de incaltaminte pentru barbati nu sunt la fel de variate precum in cazul femeilor. Chiar si cu mai putine alternative, acestia pot gresi destul de usor cand asociaza incaltamintea la o anumita tinuta. Nu orice se potriveste oricui astfel ca trebuie sa existe un set de reguli pentru fiecare reprezentant al sexului masculin.

Incaltamintea comoda este primul reper pe care il au cu totii. Se gandesc la orele nesfarsite in care vor purta incaltamintea aleasa, astfel ca aceasta nu trebuie sa fie un chin. Nici nu trebuie, atat timp cat este bine aleasa. De aceea, printre altele, nevoia de incaltaminte barbati din piele se explica de la sine. Indiferent de sezon sau de diferentele de tipare pe care le au barbatii, incaltamintea din piele este de dorit.

Se exclude purtarea de pantofi sport din considerente legate de confort. Acestia sunt potriviti numai in context specifice.

Mitul pantofilor negri

In istoria incaltamintei pentru barbati, pantofii negri se asociaza cu o tinuta exclusiv eleganta. Nu se admitea altceva la evenimente de mare prestanta. Desigur ca in timp aceasta asa zisa regula si-a pierdut din importanta. Totusi, anumite repere mai exista. In general, incaltamintea barbateasca se asociaza cromatic cu tinuta, deci trebuie sa fie un ton mai inchis al acesteia.

De asemenea, pantofii se asorteaza cu accesoriile de tip curea spre exemplu. Insa nu se alege negru la intamplare. Negrul, desi se considera ca este non culoarea potrivita oricand si la orice, in fapt se va alege mai degraba la costume de asemenea negre, gri sau bleumarin. In alte cazuri insa, maroul va fi o optiune cromatica mai buna.

Alternativa incaltamintei de tip pantofi eleganti sunt mocasinii. Insa acestia au un aer mai relaxat, asadar se vor asorta mai degraba la tinute casual, smart casual. Pot fi sofistifcati in design, cu un puternic accent pe detalii decorative, insa nu pot egala cu eleganta pantofului clasic.

Pantofii, cea mai scumpa piesa a garderobei

Degeaba mizezi pe piese scumpe in crearea unei tinute, daca asocierea acestora este una nefericita. Este deja consacrata ideea ca incaltamintea poate fi cea mai scumpa parte dintr-o garderoba si intr-o tinuta anume. Se aplica si in cazul barbatilor. Pantofii deĀ  impact pot fi chiar si simpli ca linii de definire, clasici, insa cand sunt alesi corespunzator cu standarde inalte privind calitatea se poate distinge faptul ca imbinarile, cusaturile sunt perfecte, fin integrate, iar culoarea una unica. Un pantof de duzina sa spunem tradeaza clar calitatea, cand are cusaturi de contrast si culori banale.

Nu in cele din urma se merita amintit ca un barbat trebuie sa aiba stil si nu sa urmeze neaparat moda curenta. Se poarta ceea ce ti se potriveste spune o vorba si este perfect adevarat. Fortand nota cu incaltaminte ce doar pare atractiva insa nu defineste nicicum purtatorul nu este un caz fericit. Eleganta nu inseamna sa epatezi ci sa porti cu finete piese ce te pun in valoare.

Asadar, pentru barbatii care sunt atenti la imaginea lor, va conta ca un element de maxima importanta sa fie atentia acordata tipului de incaltaminte ales.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code