Incepe sa utilizezi Stailer pentru programarile la salon

Fiecare dintre noi isi doreste sa faca lucrurile cat mai simple si alegem calea cea mai usoara. Din cauza faptului ca timpul a devenit ceva cu care ne confruntam, lasam deoparte ceea ce conteaza uneori.

Ingrijirea personala, nevoia de a schimba ceva la tine sau chiar o simpla manichiura sunt doar cateva dintre actiunile care conteaza, desi uneori nu iti dai seama. Daca totusi vrei sa economisesti timp si nu stii unde, incepe sa utilizezi Stailer pentru programarile la salon.

Platforma Stailer devine cel mai bun prieten pentru cei care nu au timp sa se programeze la saloanele de infrumusetare!

Utilizarea acestui site aduce beneficii saloanelor, stilistilor si nu in ultimul rand clientilor. Cei care activeaza in domeniul Hair & Beauty isi pot inscrie afacerea online si pot gestiona mai simplu programarile. Clientii vor descoperi salonul in mod rapid, fara sa se deplaseze din confortul casei. Stailer este de fapt, un win-win pentru clienti si stilisti.

Programarile de pe site se fac in momentul in care esti sigur de salonul ales. Pentru a nu fi presat de situatie si a face alegerea corecta, stailer.ro pune la dispozitia clientilor mai multe informatii. Spre exemplu, daca vei cauta saloane de coafor in Bucuresti, vei descoperi o lista cu toate. Fiecare rezultat va contine locatia exacta, fotografii din interior, recenzii verificate, preturile serviciilor, orarul general al salonului, rezultatele acestuia si ce tip de servicii ofera.

Incepe sa utilizezi Stailer pentru programarile la salon!

Site-ul este foarte facil si se poate folosi cu usurinta de toti clientii care doresc sa se programeze. Prima pagina contine datele necesare pentru a cauta saloanele sau stilistii, fara sa fie necesara o programare imediata. Platforma cuprinde saloane de infrumusetare din Bucuresti, Iasi, Cluj Napoca, Timisoara si Oradea. Desi o poti utiliza din orice colt al tarii, poti doar in aceste orase sa te programezi. Detalii extra aici.

O noua modalitate a stilistilor si saloanelor de a se face cunoscuti in mediul online

Cei care isi inscriu afacerile pe acest site au posibilitatea de a creste vizibilitatea salonului. Fie ca lucrezi ca si stilist sau doar ai un salon de care te ocupi, in ambele cazuri poti beneficia de stailer.ro. Va fi mult mai usor sa gestionezi programarile, clientii vor primi notificari constant despre viitoarea vizita la salon. In acest fel, nu este necesar sa suni pentru a reaminti clientului.

Poti uita complet de agenda! Tot ce trebuie sa faci este sa oferi in continuare servicii excelente clientilor. Ei vor avea sansa de a vorbi despre experienta lor la salonul tau, recenziile fiind verificate.

Incepe sa utilizezi Stailer pentru programarile la salon si timpul nu va mai fi la fel! Economisirea timpului este probabil cea mai mare dorinta a multor persoane. Din acest motiv, stailer.ro ofera clientilor ceea ce isi doresc – flexibilitate si perioade scurte pentru programari. In doar cateva minute vei obtine programarea, timp in care te poti afla acasa, la birou, in parc sau chiar la un alt salon.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply