Incredibilul boom al carcaselor pentru smartphone

incredibilul-boom-al-carcaselor-pentru-smartphoneNu cu foarte mult timp in urma, un telefon arata ca un telefon. Dar, aceste zile sunt pe sfarsite si parca nu ne mai miram cand observam ca cineva duce la ureche o carcasa in forma de iepure sau orice alt animal.

Daca iti doresti huse telefoane pentru toate modelele de smartphone, intra pe AccesoriiGsm.ro.
Deoarece smartphone-urile sunt foarte scumpe si toate arata in general la fel, mai mult sau mai putin, oamenilor le place sa le personalizeze cat mai mult, in asa fel incat acestea sa se potriveasca cu stilul lor de viata, cu personalitatea si caracterul lor.

De aceea, carcasele si husele pentru telefoane au cunoscut in ultimii ani un adevarat boom, explodand pur si simplu pe o piata care avea nevoie de o gura de oxigen in vanzari, de un device care sa fie cat mai cautat, sa fie disponibil in zeci sau sute de forme si culori si pe care clientii sa-l cumpere.

Acest device este de fapt carcasa sau husa pentru smartphone, un accesoriu pentru care multi platesc in ziua de astazi chiar si pretul unui smartphone ieftin (intre 100 si 150 de dolari), doar pentru a-si putea personaliza cat mai bine device-ul care a costat cateva sute de dolari.

De aceea, au inceput sa apara carcase ce imita animalele, cu print-uri extravagante, in culori fluorescente, etc. Aceste accesorii au devenit in unele zone atat de comune, incat poate parea anormal sa vezi o persoana cu un smartphone normal in mana, fara o carcasa exotica.

Producatorii accesoriilor s-au adaptat foarte rapid la aceasta realitate, cunoscand foarte bine si faptul ca majoritatea utilizatorilor prefera sa-si care dupa ei telefoanele, oriunde, chiar si la toaleta.

Cu alte cuvinte, nu se despart de ele, decat atunci cand dorm. Asadar, producatorii au inceput sa conceapa si sa produca huse si carcase incapatoare, care pot adaposti si alte obiecte in afara de telefonul mobil, asa cum ar fi oglinzi, brichete, bani, carti de credit, alte documente, etc.

Carcasele au devenit astfel obiecte care ne pot face viata mai usoara, exact asa cum o poate face si telefonul pentru care au fost create.

Carcasele si husele pentru smartphone-urile din ziua de astazi, au evoluat foarte mult de la primele modele produse, atunci cand utilizatorii pur si simplu introduceau telefonul intr-un fel de portofel din piele sau intr-o borseta.

Pe masura ce device-urile mobile au evoluat si ele foarte mult, de la telefoane simple cu taste, de dimensiuni mai mici, la smartphone-urile cu ecrane foarte mari din ziua de azi, care abia mai pot fi introduse in buzunar, au inceput sa apara si carcase pentru acestea, care sa le poata tine mai bine in siguranta, decat o poate face un buzunar de la pantaloni.

Cu alte cuvinte si carcasele s-au schimbat, pentru a tine pasul cu telefoanele. Lansarea modelelor de iPhone in 2007 a schimbat toata istoria telefoanelor mobile, nu numai datorita faptului ca inglobau cea mai performanta tehnologie disponibila in acel moment, ci si pentru carcasele produse la scurt timp pentru aceste device-uri, care i-au inspirat si pe alti producatori, lansand ceea ce este astazi, o adevarata industrie.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply