Posts Tagged ‘Internet’

iPhone 6s Plus a supravietuit cu succes primului test al rezistentei la indoire

iPhone 6s Plus a supravietuit cu succes primului test al rezistentei la indoireApple s-a confruntat cu destule probleme anul trecut, mai ales dupa ce s-a constatat ca noile smartphone-uri (iPhone 6 si iPhone 6 Plus) aveau probleme cu rezistenta la indoire, se indoiau foarte usor. Cauti inlocuire baterie iPhone 6? Intra pe ServiceGsm.ro!

Cativa utilizatori, inclusiv multi care au facut clipulete video pe youtube (youtuberi) au raportat ca aceste modele de iPhone, in special iPhone 6 Plus, se indoiau pur si simplu chiar si dupa o utilizare normala, nefiind expuse la indoiri intentionate, la prea multa presiune aplicata, etc.

Aceasta controversa sau problema cum vreti sa-i spuneti, a primit si un nickname si anume “bendgate”, iar rezultatul a fost ca cei de la Apple au fost obligati sa-si revizuiasca procesele de testare si sa faca anumite schimbari pentru a repara problema, pentru unitatile ce aveau sa fie produse ulterior. (more…)

De ce e bine sa iti faci propriul calculator?

De ce e bine sa iti faci propriul calculator?Iti poti face propriul calculator atunci cand vrei sa nu cheltui prea multi bani pentru un sistem nou, deja configurat.

Atunci cand vrei sa cumperi un laptop second hand i5 sau un sistem desktop performant si nu iti ajung banii, ar fi bine sa apelezi si la o asemenea solutie, cea care te poate scoate din probleme si incurcaturi. Astfel, te vei asigura ca ai la dispozitie tehnologia de care ai nevoie, totul la un pret foarte bun pentru tine.

Modul in care sunt produse calculatoarele s-a schimbat mult in ultimii zece ani. In trecut, posibilitatile pe care le aveam atunci cand voiam sa construim un calculator de la zero erau limitate.

Acum, insa, totul e mult mai simplu, coponentele sunt mult mai usor de asamblat, iar performanta asigurata de un asemenea sistem e si ea mai buna. Programele care se gasesc acum pe piata, jocurile si toate aplicatiile existente necesita performante mai mari de la un calculator, in comparatie cu ceea ce exista in trecut. (more…)

Cum functioneaza radioul pe internet?

Cum functioneaza radioul pe internet?Doriti sa ascultati un radio din judetul Alba online? Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe www.radiounirea.ro pentru a asculta cel mai bun radio din judetul Alba online.

Un student din Alba asculta un DJ din Statele Unite cantand cea mai noua muzica rap. Un ascultator de radio aude o reclama la o imprimanta si plaseaza o comanda imediat, folosind acelasi mediu in care a auzit si anuntul.

Toate acestea sunt posibile cu ajutorul radioului pe internet, ultima inovatie tehnologica in ceea ce priveste radiodifuziunea, de la inceputurile sale din 1920. Radioul pe internet a fost disponibil incepand cu sfarsitul anilor 1990. Crainicii radio traditionali au folosit internetul pentru a realiza programe simultane.

Cu toate acestea, radioul pe internet trece printr-o revolutie care va ajuta la extinderea emisiunilor oriunde si oricand, acestea putand trece usor de la crainicii traditionali la persoanele fizice, organizatii si guvern. (more…)

De ce sa nu-mi cumpar un smartphone?

De ce sa nu-mi cumpar un smartphone?
Persoanele care isi achizitioneaza un touchscreen Nokia Lumia 620 au nevoie sa inlocuiasca o astfel de componenta. Cand ai nevoie de diverse componente, cum ar fi un touchscreen Nokia Lumia 620 poti achizitiona ceea ce ai nevoie de pe www.magazingsm.ro . Aici vei gasi cel mai mare magazin GSM din Romania, magazinul cu produse originale pentru o multime de modele.

Chiar daca toti vor sa aiba un smartphone, acest lucru nu se intampla mereu. Sunt si persoane care nu vor sa aiba un astfel de gadget.  Care ar putea fi motivele pentru care unii aleg sa nu cumpere un smartphone? Vom vedea in cele ce urmeaza. (more…)

Why expired domains are extremely valuable to you?

Why expired domains are extremely valuable to you?Did you know that there are over 644 Million active websites on the Internet? That’s right. And that number comes from a survey done over 2 years ago. So the up-to-date number is certainly even higher than that today.

Have you ever thought about how many of those millions and millions of sites are either put up for auction by domain registrars or simply expire? There are thousands and thousands of them that do every single day.

And have you ever thought about how many of those have PageRank, solid backlinks pointing to them and even traffic still coming in?

As Internet Marketers whe often think that a domain that has expired, or one that is being auctioned off, is the result of it having little to no value. But in reality, most of the domains out there are not registered and used by Internet Marketers like us! (more…)