iPhone SE – smartphone-ul cu cel mai bun raport calitate-pret de la Apple

iPhone SE – smartphone-ul cu cel mai bun raport calitate-pret de la Apple
IPhone SE este un iPhone compact pentru buzunarele sensibile – daca sunteti in cautarea unui telefon Apple ieftin, este smartphone-ul ideal. Vrei huse iPhone pentru toate modelele? Intra pe AccesoriiGsm.ro.

„Bulgarele” Apple continua sa se rostogoleasca. IPhone 7 ar putea fi una dintre cele mai recente oferte ale companiei de tehnologie, iar iPhone-ul 8 este si el la orizont, dar iPhone SE ofera ceva usor diferit. In timp ce flagship-urile emblematice ale companiei Apple s-au mutat in general spre afisaje mai mari, iPhone SE imagineaza o istorie alternativa in care designul iPhone 5s domneste suprem.

Aparent, iPhone SE este corpul iPhone 5s plus inima lui iPhone 6s, combinand astfel o forma mai mica cu performanta competitiva. Avem revizuirea originala si detaliata pentru dvs., dar daca sunteti in cautarea pentru bullet-point-urile cheie – aici este ceea ce face diferenta intre iPhone SE in afara de iPhone 5s, 6s si 7.

Apple iPhone SE: dintr-o privire.

• Cel mai mic si mai ieftin telefon al Apple
• Aceeasi dimensiune ca iPhone-ul 5s, accesoriile mai vechi vor functiona bine
• La fel de puternic ca iPhone 6s – majoritatea jocurilor si aplicatiilor ruleaza la fel de bine ca pe 6s – dar nu este la fel de rapid ca iPhone 7
• Camera din spate este identica cu cea a telefonului iPhone 6, deci este bine, dar din nou nu este la fel de buna ca iPhone 7.
• Camera selfie nu este mare, totusi – este un downgrade substantial fata de iPhone 6s
• Nu este doar mai mic decat iPhone 6s, iPhone SE este de asemenea cu 30g mai usor. Imaginati-va toate lucrurile suplimentare pe care le puteti purta in buzunare!
• Nu are tehnologia 3D Touch a lui iPhone 6s
• Durata de viata a bateriei este mai buna decat orice iPhone in momentul de fata, datorita afisajului compact de 4 inch
• Wi-Fi-ul 802.11ac nu este MIMO – aceasta inseamna ca nu are o viteza foarte mare, ca la alte iPhone-uri mai scumpe.

Apple iPhone SE – concluzie:

Daca v-ati agatat cu incapatanare de un iPhone 5 si acum refuzati sa acceptati noua generatie de telefoane mari cu ecrane de 5 inch, Apple iPhone SE va va face foarte, foarte fericiti.

Este realitatea visului tau: un smartphone retro cu o putere mare de calcul in interiorul sau – si pentru mai putin de 430 de lire sterline pe Amazon UK (sau pentru mai putin de 400 USD pe Amazon SUA).

Nu este doar un iPhone 5s?

Daca ati petrecut ultimii ani cu un iPhone 6 Plus in buzunar, iPhone SE va arata si se va simti frustrant de mic. De fapt, in conformitate cu specificatiile Apple, iPhone SE este literalmente de aceeasi marime si greutate ca iPhone 5s.

Cu o grosime de 7,6 mm, acesta este mai robust decat orice alt iPhone din gama, dar acest lucru este in mare masura un lucru bun, facandu-l mai usor de folosit pentru cei cu mainile mai mari.

 

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply