Posts Tagged ‘IT Exclusiv’

Concurenta in mediul online

Concurenta in mediul onlineConcurenta furnizeaza informatii importante pentru calea spre succes si pentru strategia pe care o companie ar trebui sa o urmeze.

Acesta este un pas foarte important si o strategie de SEO pentru orice site care vrea succes online. Impreuna cu optimizarea on page realizata pe motoarele de cautare, de link building si de promovarea in retelele de socializare si analiza concurentei este un element indispensabil pentru toate strategiile de promovare online. Pentru mai multe informatii va recomandam It Exclusiv.

Analiza concurentei reprezinta o buna cunoastere a unei nise pe care vreti sa va faceti loc si buna cunoastere a celor aflati pe respectiva nisa. De asemenea va trebui sa cunoasteti continutul de pe site-uri si modul in care este abordat SEO-ul de acestea. (more…)

Reguli esentiale- optimizare continut pentru smartphone

Reguli esentiale- optimizare continut pentru smartphoneIn acest moment, o buna parte din vizitatorii care vin pe site-ul tau sunt pe telefonul mobil. De ce? Pentru ca este mult mai simplu de utilizat, pentru ca este le indemana, pentru ca exista wi-fi aproape oriunde, iar acolo unde nu exista wi-fi, exista MB, si mai este un motiv, lipsa de timp.

Nu prea mai e timp sa intram pe laptop de ficare data cand vrem sa aflam ceva. De aceea, posesorii de site-uri trebuie sa tina cont de acest lucru si sa optimizeze continutul si pentru cei care stau cu smartphone-ul toata ziua in mana.

Nu de putine ori neam lovit de site-uri care se incarcau foarte urat pe mobil si trebuia sa glisam dintr-o parte in alta pentru a citi acea informatie care ne trebuia si se afla tocmai intr-un astfel de loc. Daca esti posesorul unui astfel de site, nu e nimic pierdut, il poti imprieteni cu telefoanele mobile apeland la o echipa de profesionisti. (more…)

Ce urasc cel mai mult cei care intra pe site-uri?

Ce urasc cel mai mult cei care intra pe site-uri?
Cand vrei  sa-ti deschizi un site, ai clar in vedere faptul ca acest va fi accesibil altora. Ei bine, avand in vedere acest aspect, trebuie sa faci un site de calitate.

Internetul e plin cu tot felul de site-uri, insa nu toate sunt create la acelasi nivel. Un site de calitate ascunde in spate o multime de munca. Aceasta munca nu poate fi facuta de oricine, ci trebuie facuta de oameni cu adevarat profesionisti, cum sunt cei de le IT Exclusiv.

Unii se incumeta sa fie web designeri fara a avea studii de specialitate sau o pregatire prea buna. Ei bine, daca nu te pricepi cu  adevarat, nu te incumeta la a crea chiar tu un site, doarece rezultatele nu vor fi cele dorite. Lasa-i mai bine pe cei de la IT Exclusiv sa faca asta pentru tine. Ei vor veni cu cele mai bune solutii pentru a face totul ca la carte. (more…)