Posts Tagged ‘IT’

Microsoft permite licentierea la costuri mici, pentru pc-urile refurbished

Microsoft permite licentierea la costuri mici, pentru pc-urile refurbishedCei de la Microsoft au deschis o fereastra de oportunitate pentru consumatorii ce aleg sa achizitioneze computere refurbished. Cele mai bune calculatoare refurbished cu licenta, pot fi gasite la DiablosComputer.ro!

Avand parte de un marketing destul de consistent, acest mare pas al gigantului software, a redus semnificativ preturile licentelor de soft pentru pc-urile refurbished, cumparate de la refurbisheri inregistrati, parteneri Microsoft.

Computerele au devenit parte integranta a fiecarei organizatii si sunt nelipsite din companiile mici sau medii, dar si in institutiile academice ce investesc in propria infrastructura IT. (more…)

HTC pregateste o versiune mai buna a lui M8 ?

HTC pregateste o versiune mai buna a lui M8 ?Se pare ca da . Potrivit zvonurilor care circula mai nou in mediu online terminalul HTC One M9 urmeaza sa apara in luna martie a anului viitor .

Dar pana sa va dau mai multe detalii despre acest nou smartphone vreau sa va prezint  http://www.magazingsm.ro/touchscreen-uri-telefoane-253/20, un magazin online specializat in comercializarea de touchscreen-uri telefoane mobile , si nu numai   . Cu siguranta o sa aveti nevoie de acest magazin online la un moment dat .

Si acum sa revenim la subiectul principal . Dupa ce One M8 a adus cel de-al doilea titlu consecutiv de ‘’ cel mai bun smartphone de pe piata’’ , taiwanezii de la HTC pregatesc pentru anul urmator un alt model de succes . (more…)

Cum sa conduci o companie de succes?

Cum sa conduci o companie de succes?Oamenii investesc zi de zi in tot felul de afaceri. Unii opteaza pentru oferte afaceri din domeniul agricol, altii din domeniul alimentar, altii din domeniul IT si asa mai departe, in functie de fiecare investitor in parte.

Daca esti interesat de astfel de oferte afaceri, cel mai simplu este sa intri pe http://afaceri-proprietati.com/oferte-afaceri/ si sa cumperi o afacere de la una din persoanele care dintr-un motiv sau altul nu mai pot continua. E mai simplu sa cumperi o afacere, decat sa incepi una de la zero. Intra chiar acum si vezi ofertele disponiblie.

Atunci cand te hotarasti sa faci parte din lumea afacerilor, trebuie sa faci tot ce-ti sta in putinta pentru a avea o companie de succes. Iata cateva regul de aur in aceasta privinta: (more…)