La ce este util un telefon cu touchscreen Samsung?

La-ce-este-util-un-telefon-cu-touchscreen-SamsungTelefoanele cu touchscreen Samsung prezinta functii inalte deoarece acest tip de ecran tactil face posibila comunicarea mult mai rapida intre utilizator si telefon.

Astfel, in functie de protitipul telefonului, vor exista anumite aplicatii care vor face mult mai usoara viata userului sau ii vor ocupa timpul.

Telefonul cu ecran tactil poate cuprinde numeroase aplicatii interesante, care poti fi testate de user prin intermediul unui ecran tactil multitouch precum este cel care face parte din designul prototipelor Samsung.

La ce este util un telefon cu Touchscreen Samsung? In continuare va vom prezenta ce poate face un astfel de telefon si de ce e bine sa-l schimbati pe cel vechi.

Una dintre aplicatiile interesante create pentru telefoanele touchscreen este accelerometrul, aceasta aplicatie fiind utila pentru calcularea axelor X si Y ale dispozitivului, calculand acceleratia determinata de diferite miscari, cat timp nu este dezactivata.

Aceasta este una dintre aplicatiile extra ale telefonului, fiind cea mai folosita facilitate. In functie de aceasta aplicatie, ecranul va fi rotit automat din pozitie orizontala pe cea verticala si invers.

Astfel, i se va permite userului controlul asupra caracterelor din jocurile video sau o mai buna orientare pe o harta Google. Prin intermediul ecranului, care va prezenta imaginea in forma dorita (landscape sau portrait), userul poate da zoom in sau zoom out, suprafata de lucru devenind una dorita si comfortabila.

O alta aplicatie care face un telefon cu ecran tactil util este busola digitala. Prin intermediul acesteia iubitorii de tehnologie care prefera calatoriile, pot utiliza busola digitala (Digital Compass) pe care o ofera dispozitivul.

Aceasta joaca acelasi rol ca al unei busole magnetice, iar orientarea in spatiu este realizata de receptorul GPS, care preia informatii legate de coordonate precum altitudine, latintudine si coordonate geografice. Prin intermediul ecranului tactil, userul poate da zoom in pe harta Google pentru a observa cu exactitate unde se afla si, de asemenea, unde trebuie sa ajunga.

Cu ajutorul acestor aplicatii se poate calcula distanta dintre cele doua puncte doar prin intermediul atingerilor ecranului.

Cea mai utila aplicatie a unui telefon cu touchscreen o reprezinta comunicarea prin intermediul NFC sau RFID. Aceasta tehnologie este identificarea prin undele radio de joasa frecventa care este implementata in telefoane de ceva timp.

Prin intermediul acestei tehnologii userii isi pot folosi telefonul precum un portofel electronic. Acestia pot plati cu el in mijloacele de transport, dar si in magazine.

Acest tip de tehnologie inca nu este implementata complet in Romania, dar se lucreaza la infrastructura necesara pentru utilizare in conditii optime. Totusi, prin intermediul telefonului cu touchscreen se pot plati facturi, iar prin cateva atingeri ale ecranului tactil darile sunt efectuate.

O aplicatie ce afecteaza in mod direct userul unui telefon cu ecran tactil este pedometrul. Aceasta este o aplicatie de ftiness care ajuta detinatorii de touchscreenuri, amatori de miscare in aer liber, sa-si vizualizeze performantele.

Pedometrul calculeaze pasii, numarul de calorii arse, distanta care a fost parcursa de proprietarul telefonului, precum si multe altele. Aceasta aplicatie se bazeaza pe GPS si este precisa. Ecranul tactil afiseaza toate aceste date, iar userul poate sa isi seteze timpi noi in care se poate antrena sau se poate cronometra, intr-un mod simplu.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code