Posts Tagged ‘LED’

Beats BeatsX – unele dintre cele mai bune casti bluetooth in 2018

Beats BeatsX – unele dintre cele mai bune casti bluetooth in 2018
Beats continua sa isi actualizeze gama de casti bluetooth fara fir cu noi modele care utilizeaza chipul W1 al Apple. BeatsX intra in-urechi cu banda in forma de guler si utilizeaza chip-ul W1 de la Apple pentru o pereche fara intreruperi, rapide cu dispozitive iOS, precum si o conexiune fara fir imbunatatita.

Majoritatea produselor Beats pe care le testam ofera performante audio solide, chiar foarte high end, iar castile BeatsX nu fac exceptie. Diferenta de aici este ca basul profund si inaltele de exceptie, vin la un rezonabil pret de 149.95 dolari. (more…)

Eficienta energetica a tehnologiei led

Eficienta energetica a tehnologiei ledIntrebarea cu care ne confruntam cu totii atunci cand trebuie sa alegem intre sursele de iluminat care folosesc tehnologia led si celelalte variante disponibile pe piata este aceea cu privire la garantia investitiei.

Nici unul dintre noi nu vrea sa achizitioneze un produs doar pentru faptul ca acesta ar trebui sa aiba anumite specificatii, anumite calitati, pentru a afla singuri ca alegerea pe care am facut-o este buna numai pe hartie.

Ce stim despre becurile led? Esentialul este scurt si la obiect: acestea consuma putin, cu pana la 85 la suta mai putin, si au o medie de viata mai mare, foarte mare comparativ cu becurile clasice incandescente sau cu halogen.

Totusi, este greu de crezut ca cele 100 de mii de ore sau 50 de mii de ore despre care tot auzim ca ar fi durata de viata a unui led vor fi intr-adevar atinse de becurile pe care le achizitionam noi. (more…)

HTC pregateste o versiune mai buna a lui M8 ?

HTC pregateste o versiune mai buna a lui M8 ?Se pare ca da . Potrivit zvonurilor care circula mai nou in mediu online terminalul HTC One M9 urmeaza sa apara in luna martie a anului viitor .

Dar pana sa va dau mai multe detalii despre acest nou smartphone vreau sa va prezint  http://www.magazingsm.ro/touchscreen-uri-telefoane-253/20, un magazin online specializat in comercializarea de touchscreen-uri telefoane mobile , si nu numai   . Cu siguranta o sa aveti nevoie de acest magazin online la un moment dat .

Si acum sa revenim la subiectul principal . Dupa ce One M8 a adus cel de-al doilea titlu consecutiv de ‘’ cel mai bun smartphone de pe piata’’ , taiwanezii de la HTC pregatesc pentru anul urmator un alt model de succes . (more…)