Posts Tagged ‘lemn’

Care sunt elementele unei cladiri?

Care sunt elementele unei cladiri?Domeniul constructiilor este un domeniu vast, care presupune multa munca si multa responsabilitate. Daca lucrezi in acest domeniu, trebuie sa fii cat mai informat. Daca te intereseaza domeniul constructiilor, afla ca nu se construieste dupa ureche, ci trebuie sa stii exact ce ai de facut. Una e sa fii un simplu muncitor care matura pe santier sau care da la mana materialele necesare si alta e sa fii un profesionist care lucreaza intr-o firma de constructii care ofera cele mai bune servicii, asa cum e Avangart, de exemplu.

Cand vrei sa construiesti o casa, trebuie sa fii foarte informat. Trebuie totodata sa stii inca de la inceput ce anume iti doresti. Te gandesti la case structura metalica, sau la case pe structura de lemn sau beton? Vrei o casa cu etaj, sau o casa doar cu parter? Astfel de alegeri pot face diferenta, fapt pentru care trebuie sa gandesti totul cu grija.

In cazul in care nu te pricepi si nu stii ce diferenta ar putea fi intre case structura de lemn si case cu un alt tip de structura, daca nu stii ce presupune ridicarea unei case, daca nu ai lucrat niciodata in constructii si nici nu vrei sa faci acest lucru, apeleaza la cei de la Avangart. Ei stiu exact ce au de facut si te indruma in asa fel incat sa iei decizia cea mai buna. Lasa lucrarea pe mana lor si in final vei avea doar motive de bucurie. (more…)

Care sunt criteriile de clasificare a constructiilor?

Care sunt criteriile de clasificare a constructiilor?Alaturi de posibilitatea de a realiza constructii civile Cluj, dupa cum se poate observa si pe site-ul companiei DKR Construct, in sectiunea de servicii oferite, se poate realiza o gama variata de tipuri de constructii.

Astfel, daca va intrebati care sunt criteriile de clasificare a constructiilor, exista cateva astfel de criterii, dupa cum veti putea observa in acest articol.

In functie de destinatia constructiilor si din punct de vedere functional, exista constructii de cladiri si constructii ingineresti. Aceste cladiri pot fi cu caracter civil, precum cladirile de locuit, administrative, comerciale sau social-culturale, cat si cladiri cu caracter industrial, precum hale parter si etaj sau depozite si magazii.

De asemenea, exista constructii cu caracter agrozootehnic, ce servesc drept adaposturi de animale si pasari, sere, ateliere de intretinere, depozite pentru produse agricole si adapost pentru utilaje agricole. (more…)