Posts Tagged ‘link’

Care sunt cele mai frumoase colectii de ceasuri Tag Heuer ?

Care sunt cele mai frumoase colectii de ceasuri Tag Heuer ?Cei care iubesc ceasurile de lux, indragesc modele deosebit de frumoase de ceasuri Tag Heuer, un brand a carui istorie a inceput in anul 1860, atunci cand Eduard Heurer a deschis o ceasornicarie in St-Imier, Swiss Jura, Elvetia, la varsta de doar 20 de ani.

Acesta este inceputul unei activitati de succes, care a revolutionat piata ceasurilor elvetiene. La sase ani de la infiintarea ceasornicariei, Heuer obtine primul brevet pentru un mecanism care se incarca prin rotirea remontoarului si permite astfel inlocuirea cheitei care era utilizata pana atunci pentru a intoarce ceasurile mecanice de buzunar. (more…)

Cum facem optimizarea seo corect in 2014?

Cum facem optimizarea seo corect in 2014?In ultimii doi ani, Google-ul a facut modificari severe la modul in care se situeaza site-urile web. Cand cea mai recenta modificare a algoritmului,

Pasarea colibri, a fost lansata in august 2013, ea a creat o furtuna in peisajul cautarilor, de atunci continuand sa aiba un mare impact. Pasarea colibri (eng. Hummingbird) este un algoritm creat pentru a livra utilizatorilor rezultate precise si rapide atunci cand folosesc Google-ul.

In urma lansarii acestui algoritm, companiile au fost nevoite sa-si modifice strategiile de marketing pentru site-uri si eforturile SEO, in scopul redobandirii favorurilor din partea companiei Google, pentru a recupera modalitatile de cautare de top.
In cele ce urmeaza, vom prezenta modalitatile prin care puteti creste in acest mediu nou. (more…)