Posts Tagged ‘linkuri’

Cum putem elimina penalizarile de la Google?

Cum putem elimina penalizarile de la Google?Este foarte important ca atunci cand incercati sa eliminati o penalizare Google sa fiti foarte organizati pentru putea tine o evidenta a linkurilor eliminate si pentru a nu munci de doua ori. Va puteti organiza foarte bine utilizand Excel.

Organizarea este importanta pentru ca nu veti putea sti de fiecare data cat va dura procesul si nu va veti incurca in liste. In plus, in cazul in care aveti foarte multe linkuri nu le veti putea analiza pe toate si de aceea se recomanda tinerea unei evidente cat mai bune.

Primi toate sfaturile de astazi de la o firma pentru optimizare SEO Brasov.

Dupa ce la pasul anterior ati eliminat linkurile urmeaza sa extrageti si datele de contact pentru site-uri. Vor fi multe site-uri pentru care nu veti putea gasi datele de contact. (more…)

Cum functioneaza radioul pe internet?

Cum functioneaza radioul pe internet?Doriti sa ascultati un radio din judetul Alba online? Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe www.radiounirea.ro pentru a asculta cel mai bun radio din judetul Alba online.

Un student din Alba asculta un DJ din Statele Unite cantand cea mai noua muzica rap. Un ascultator de radio aude o reclama la o imprimanta si plaseaza o comanda imediat, folosind acelasi mediu in care a auzit si anuntul.

Toate acestea sunt posibile cu ajutorul radioului pe internet, ultima inovatie tehnologica in ceea ce priveste radiodifuziunea, de la inceputurile sale din 1920. Radioul pe internet a fost disponibil incepand cu sfarsitul anilor 1990. Crainicii radio traditionali au folosit internetul pentru a realiza programe simultane.

Cu toate acestea, radioul pe internet trece printr-o revolutie care va ajuta la extinderea emisiunilor oriunde si oricand, acestea putand trece usor de la crainicii traditionali la persoanele fizice, organizatii si guvern. (more…)