Posts Tagged ‘Locuri de munca’

Ce trebuie sa stiti daca doriti sa lucrati in Indonezia?

Ce trebuie sa stiti daca doriti sa lucrati in Indonezia?
Va ganditi sa va faceti bagajul pentru a incepe sa lucrati in Indonezia? Este intotdeauna mai usor sa te muti in strainatate cu un loc de munca ales prin intermediul unei agentii care cauta forta de munca Asia, insa inainte de toate, ar fi indicat sa cunoasteti cateva lucruri interesante despre munca in Indonezia.

Economia Indoneziei este destul de mixta, iar sectorul serviciilor este unul dintre cele mai mari; multi expati gasesc locuri de munca ca profesori de engleza sau in turism. (more…)

Locuri de munca atractive in orasul tau

Locuri de munca atractive in orasul tau
Este evident faptul ca fiecare dintre noi ne dorim sa ne putem cumpara toate lucrurile de care avem nevoie, si vrem sa putem pleca intr-o vacanta cel putin odata pe an, sau vrem sa ne cumparam tot ceea ce ne lipseste, insa in acest caz, pentru a ne putea permite toate aceste lucruri, trebuie sa avem un job.

In momentul in care te afli in cautarea unui loc de munca, cu siguranta iti vei cauta un job care sa fie in domeniul in care ti-ai terminat studiile si te-ai specializat, sau intr-un domeniu in care consideri ca ai foarte multe cunostinte, astfel incat sa faci fata cu succes locului de munca. (more…)