Lux si sanatate cu pietre pretioase

Atunci cand pasiti intr-un magazin cristale ar trebui sa stiti ca pe langa decor ele reprezinta in acelasi timp si lux si sanatate.

Toate cercetarile moderne in legatura cu pietrele pretioase si cristalele arata la fel ca si in credintele ezoterice, ca toate bijuteriile care sunt facute din ele nu au doar un rol estetic ci si un rol vindecator. Atunci cand stim cum sa ne alegem pietrele acestea au tot potentialul de a ne schimba viata. Desigur fiecare din noi are si un sirag de piete acasa.

Desi in general oamenii nu mai sunt atat de superstitiosi uneori li se intampla sa li se para ca sunt si bijuterii care ne fac sa ne simtim foarte bine in timp ce altele chiar daca ne plac ne genereaza si o stare foarte neplacuta pe care nu avem cum sa o explicam.

Aceasta nu e numai o simpla impresie deoarece specialistii spun ca pietrele si cristalele pe care noi le avem si mai ales cele pe care le purtam pe noi si se afla in contact cu pielea ori sunt montate pe bijuterii de argint si din aur au si rolul de a ne influenta starea generalade sanatate. Cu cat o piatra este mai valoroasa si energia cosmica pe care aceasta o acumuleaza este mai puternica.

In general toate pietrele au efecte benefice asupra organismului si in cazul in care pietrele sunt purificate corect de energiile negative pe care le inmagazineaza sau care inca mai sunt prezente in campul lor energetic al pietrelor din cauza ca au fost impregnate si anterior.

Locurile unde sunt puse pietrele, persoanele care le-au utilizat si absolut toate evenimentele care au loc in jurul unei pietre pretioase imprima un anumit camp energetic in aceasta piatra si toate aceste acumulari de energie nu sunt tot timpul benefice ori pozitve.

In prezent terapia cu cristale reprezinta o terapie alternativa care are succes iar specialistii buni in acest dmeniu ne pot indica afectiunile de care suferim tinand cont si de pietrele pe care le purtam si in special de culoarea pe care acestea o au cat timp sunt pe noi.

Un asemenea terapeut ne va comunica si lista de pietre semipretioase si de cristale de care avem nevoie pentru a putea trata toate problemele de sanatate. Un exemplu pot sa fie coralul si rubinul. Ele isi vor pierde stralucirea si culoarea in momentul in care persoanele care le poarta au anemie. Turcoazul paleste in cazul in care persoana care il poarta este intr-o stare proasta atat fizic cat si psihic.

Daca vrem sa ne alegem bijuterii cu un efect bun asupra sanatatii noastre trebuie sa luam in calcul mai multe elemente. Se crede ca nu noi suntem cei care alegem pietrele ci ca ele sunt cele care ne vor alege pe noi.

De aceea se recomanda sa dam curs tuturor atractiilor pentru pietre sau pentru cristale. Daca este o piatra care ne place inca de la inceput de cand o vedem sau care ne poate capta in mod cat mai fulgerator atentia inseamna ca ea este o piatra norocoasa.

 

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code