Posts Tagged ‘mediul online’

Cum se realizeaza SEO On Page si Off Page?

Cum se realizeaza SEO On Page si Off Page?Buna indexare in motoarele de cautare este importanta pentru orice website. Optimizarea se realizeaza On-Page si Off-Page. Pentru primul tip de optimizare este importanta crearea unui design web cat mai prietenos, care sa atraga atentia utilizatorilor si sa ii fidelizeze.

De asemenea, este necesara scrierea codului intr-un mod cat mai eficient, pentru o citire usoara, dar si pentru o incarcare mai rapida a paginii. Daca nu stiti cum sa faceti acest lucru, firma IT Exclusiv va poate ajuta, aceasta avand experienta in web design si optimizare pentru motoarele de cautare.

Exista numeroase aspecte de care trebuie sa tineti cont pentru o optimizare On-Page calitativa. Astfel, META Titlurile nu trebuie sa depaseasca 60-70 de caractere, iar META Descrierile pot avea intre 150-160 de caractere. (more…)

Noi tendinte in optimizarea SEO

Noi tendinte in optimizarea SEO

Cand vrei sa beneficiezi de cele mai bune servicii, apelezi la cea mai buna firma, indiferent de pretul pe care trebuie sa il platesti. Calitatea inseamna si un pret cat de cat semnificativ. Asa este si in cazul serviciilor de optimizare SEO de pe DanBradu.com. Daca vrei servicii de calitate, apelezi la profesionistii din domeniu.

Specialistii de la Danbradu.com ofera cele mai calitative servicii de optimizare SEO din tara. Daca detii o afacere care se desfasoara si in mediul online, cel mai probabil ai auzit de noi, daca nu, a venit momentul sa ne cunoastem. (more…)