Microsoft permite licentierea la costuri mici, pentru pc-urile refurbished

Microsoft permite licentierea la costuri mici, pentru pc-urile refurbishedCei de la Microsoft au deschis o fereastra de oportunitate pentru consumatorii ce aleg sa achizitioneze computere refurbished. Cele mai bune calculatoare refurbished cu licenta, pot fi gasite la DiablosComputer.ro!

Avand parte de un marketing destul de consistent, acest mare pas al gigantului software, a redus semnificativ preturile licentelor de soft pentru pc-urile refurbished, cumparate de la refurbisheri inregistrati, parteneri Microsoft.

Computerele au devenit parte integranta a fiecarei organizatii si sunt nelipsite din companiile mici sau medii, dar si in institutiile academice ce investesc in propria infrastructura IT.

Companiile folosesc hardware IT pentru a automatiza anumite procese din workflow-ul zilnic, in timp ce institutiile academice, scolile sau liceele, au nevoie de acestea pentru a imbunatati si fluidiza procesul de invatare al studentilor.

In acest proces de schimbare tehnologica, se cheltuie destul de multi bani pe licentele softurilor necesare, cel principal fiind de cele mai multe ori, sistemul de operare pe care il folosesc pc-urile respective.

Asadar, in afara de investitia in componentele hardware ale sistemelor, companiile trebuie sa investeasca si in software, asa cum ar fi sistemul de operare Windows sau diferite aplicatii ca de exemplu MS Office, Adobe Photoshop, softuri destul de scumpe in majoritatea ocaziilor.

Pentru a evita aceste costuri, majoritatea persoanelor private alege de cel mai multe ori folosirea unor softuri piratate, alegandu-se cu probleme de functionare, virusi, malware, etc.

Alegerea rutei “refurbished” poate salva foarte mult capital.

In aceste situatii, alegerea unor sisteme refurbished, este cea mai buna cale de a taia costurile, atat in ceea ce priveste partea hardware, cat si cea sofware.

Este bine cunoscut faptul ca pc-urile refurbished sunt disponibile la preturi mult mai mici decat cele noi. Dar, ceea ce nu era foarte cunoscut pana acum, este faptul ca Microsoft ofera preturi speciale ale softului proprietar, folosit pe computere refurbished.

Microsoft este cea mai mare companie producatoare de soft pentru computere la nivel global. In ziua de astazi, 8 din 10 pc-uri ruleaza un sistem de operare Microsoft Windows, incepand de la Windows XP si pana la noul aparut Windows 10.

Suna foarte promitator faptul ca Microsoft a decis (in ciuda cvasi-monopolului de pe piata) sa ofere astfel de programe de refurbishing, cu preturi speciale (mai scazute) ale sistemelor de operare.

Utilizatorii finali ce vor cumpara un pc refurbished, se vor bucura astfel de preturi mai scazute per total, incepand cu partea hardware si terminand cu cea software.

Consumatorii, micile companii si firme, dar si cele mai mari, institutiile academice sau non-profit, sunt principalii beneficiari ai acestei noi oferte de la Microsoft.

Acestia vor beneficia de sisteme de operare “genuine” (originale), la preturi cu mult sub cele de referinta.

Acestia vor beneficia si de ultimele optiuni ale softurilor instalate, de update-uri la zi si diverse imbunatatiri pe care Microsoft le aduce tot timpul sistemelor proprietare, pentru a asigura o perfomanta a pc-ului cat mai buna posibil, eliminand posibile erori de functionare sau bug-uri.

Felicitam si noi Microsoft cu aceasta ocazie. Iata inca un motiv pentru a cumpara un pc refurbished.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code