Modificari iPhone 7 fata de iPhone 6

Modificari iPhone 7 fata de iPhone 6In partea de jos a iPhone 7, nu mai exista o mufa pentru casti. Spatiul a fost inlocuit de un al doilea set de gauri pentru difuzoare, care sunt in mare parte cosmetice. Prima gaura din partea stanga a dispozitivului este un microfon, in timp ce restul este proiectat sa se potriveasca cu partea dreapta a telefonului.

Pentru a distinge iPhone 7 de iPhone 6, Apple s-a concentrat pe introducerea a doua culori noi vandute impreuna cu finisajele traditionale de auriu, trandafiriu si argintiu. Exista o nuanta neagra mata, care difuzeaza lumina “Neagra”, care inlocuieste Space Gray si un “Jet Black” lucios, care este cu totul nou, cu o suprafata curata, asemanatoare oglinzii.

Culoarea Jet Black de inalta stralucire este realizata printr-o baie unica de colorare si un proces de anodizare,  in timp ce finisajul este atractiv, Apple avertizeaza ca este predispus la “micro-abraziuni” si recomanda celor care sunt ingrijorati de zgarieturi sa il pastreze intr-o husa.

IPhone 7 ar putea arata mult ca iPhone 6s, dar a fost re-proiectat din interior cu noi sigilii si noi tehnici adezive pentru a-l face mai rezistent la apa si praf. Are o rezistenta la praf / apa de IP67, ceea ce inseamna ca este complet rezistent la praf si poate rezista la un metru sub apa timp de pana la 30 de minute. Este sigur de stropi si de submersiune accidentala, dar nu-l luati la inot. Daca cumva i se sparge display-ul nu te speria poti gasi ecran iPhone 7 de vanzare.

Testele au dovedit ca iPhone 7 poate supravietui imersiei intr-o varietate de lichide, de la suc si cafea fierbinte la apa de mare. S-a facut chiar un test pentru a vedea cat de bine functioneaza in apele adanci.

Apple utilizeaza un afisaj in iPhone 7 cu 25 de procente mai stralucitor decat ecranul din iPhone 6, astfel incat acesta va avea aspect mai stralucitor si mai clar in aer liber, mai ales in lumina soarelui. Ecranul utilizeaza, de asemenea, o gama larga de culori pentru cinematografie si o gestionare completa a culorilor, pentru culori mai sigure si mai saturate.

Rezolutia afisajului este aceeasi, la 1134 x 750 (326 ppi) pentru iPhone 7 si 1920 x 1080 (401 ppi) pentru iPhone 7 Plus, iar dimensiunile ecranului continua sa masoare la 4,7 inci pentru iPhone 7 si 5,5 toli pentru iPhone 7 Plus.

DisplayMate afirma ca iPhone 7 are “cel mai bun ecran LCD” pe care il testase vreodata, numindu-l un “upgrade major” pe iPhone 6s.

iPhone 7 a obtinut cea mai mare precizie a culorilor, luminozitatea de varf si contrastul in lumina puternica a oricarui afisaj de smartphone, cel mai mare raport de contrast al oricarui ecran LCD IPS si cel mai scazut grad de reflectanta al oricarui ecran  de smartphone.

Touch 3D continua sa fie parte integranta a afisajului, incorporata intr-unul dintre straturile de afisare. Aplicatia 3D Touch este o functie multi-touch extinsa, care permite iPhone-ului sa masoare diferite niveluri de presiune in plus.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply