Posts Tagged ‘motoare’

Concurenta in mediul online

Concurenta in mediul onlineConcurenta furnizeaza informatii importante pentru calea spre succes si pentru strategia pe care o companie ar trebui sa o urmeze.

Acesta este un pas foarte important si o strategie de SEO pentru orice site care vrea succes online. Impreuna cu optimizarea on page realizata pe motoarele de cautare, de link building si de promovarea in retelele de socializare si analiza concurentei este un element indispensabil pentru toate strategiile de promovare online. Pentru mai multe informatii va recomandam It Exclusiv.

Analiza concurentei reprezinta o buna cunoastere a unei nise pe care vreti sa va faceti loc si buna cunoastere a celor aflati pe respectiva nisa. De asemenea va trebui sa cunoasteti continutul de pe site-uri si modul in care este abordat SEO-ul de acestea. (more…)

Tot ce trebuie sa stiti despre prize si intrerupatoare

Tot ce trebuie sa stiti despre prize si intrerupatoareV-ati gandit vreodata de unde ati putea obtine materiale electrice ieftine si de buna calitate? Raspunsul este simplu si la indemana: http://www.electroglobal.ro/.

Electroglobal.ro reprezinta o companie care din anul 2004 pana in prezent a evoluat si si-a diversificat gama de produse electrice, oferind clientilor aparate de joasa tensiune, cabluri si conductori, motoare, tablouri si accesorii electrice.

Inlocuirea unei prize electrice reprezinta o sarcina pe care unii dintre proprietari nu se simt foarte confortabili sa o realizeze. De fapt, chiar daca inlocuirea unei prize reprezinta o sarcina relativ simpla, a avea de a face cu cablurile electrice din casa este un proces intimidant din cel putin un motiv. (more…)